4/10/09

ORIENTACIÓ A COLLSACABRA

mapa de la cursa, quanta informació pels ulls novells!

Després d'enviar correus, fer propostes a la gent, trucar restaurants,etc., el diumenge 4 ha acabat força bé. La idea inicial era fer la cursa d'orientació en Xavi, jo i algú més; el que realment ha passat, 15 persones corrent en una cursa de Copa Catalana d'Orientació! No ha estat fàcil de coordinar: que si correus per la inscripció, temps de sortida que no coincidien amb les nostres peticions, que si ara sóm 2 més, ara 1, ara si, ara no... Preparar un aconteixement com aquest no és pas cosa fàcil, però val la pena!

Inici de la cursa pels boscos humits en plena tardor. Quin privilegi!

Per començar ens entaulem en un bar del poble Cantonigrós per prendre un cafè i una coca del dia. Mmmmmmmm! Expliquem als novells les primeres pautes per orientar-se: mapes, brúixola, simbologia... i de pet a la sortida que fem tard!!! Comencem a fer-nos notar... Sóm el grup de 15, que hem fet subgrups, que canviem els temps de sortida..., els de l'organització que es comencen a posar una mica nerviosos però per fi ens deixen començar!

Caminant entre boscos de faig i rouredes, olorem un humus que omple l'aire d'una olor de terra mullada i plena de bolets!!! Anem trobant les fites, poc a poc, parant on fa falta, comentant els dubtes i de sobte el primer grups (família Masachs) ens trobem amb els Ruiz. A partir d'aquí la cursa transcórre amb bona sintonia entre les dues famílies.

Buscant la fita nº4 (qui diu que els més menuts no poden córrer per la muntanya?!)



I què me'n dieu de les vistes? Xules, oi?

I quins bolets!


A les curses d'orientació tots hi tenen cabuda, GRANS i petits.


últimes fites, s'acosta l'hora de dinar...

Passen les fites, fotos, riures, dubtes (serà per aquí, serà per allà...) Poc a poc anem avançant fins ja arribar, després de 2 hores llargues a l'arribada. Tots satisfets i amb gana per anar a dinar a Can Puntí! Eps, no ens oblidem pas de la fira del llibre, on entre parada i parada cau un llibre de resenyes de Picos d'Europa (a veure si ens animem l'estiu que ve J.Antoni i Xavi!) i una mini guia per emular als caçador de bolets!

Arribem just per l'entrega de premis. Això sí que és ser puntual...

Tot dinant al restaurant can Puntí a Cantonigrós

No me'n he pogut resistir... Els llibres són la meva perdició!

Després d'un dinar ple de converses decidim anar a fer un tomb a la Roca Foradada. Un indret amagat sota del poble, on després dels dies de pluja, es pot contemplar una cascada d'aigua contínua que refresca l'aire de la zona.

Una imatge val més que mil paraules, no?

Poc a poc tornem als cotxes pel camí de pujada i amb ganes d'arribar a casa per donar-nos una dutxa, sopar i a dormir! La pròxima cursa d'aquí a 2 setmanes a Cellera de Ter.
I no ens oblidem dels petits detalls... J. Antoni! m'hauràs de'ajudar a classificar els bolets amb la nova guia :)






3 comentaris:

Lau ha dit...

Haver Lactarius Deliciosus???

mmmmm... bé, de fet prefereixo els ceps!

Quina gràcia la petitona participant a la cursa! jejeje

Oriol ha dit...

Nena, tu hi entens de bolets??? T'hauré d'agafar de guia boletaire en la propera sortida... jeje

Anònim ha dit...

gràcies per molestar-te a preparar la sortida, va valdre la pena!

A tots els que llegiu això i no vau venir, us animo a provar-ho, que no us equivocareu pas!

merci!

ciao!