6/10/09

L'HORT DE L'ESCOLA

un bon llibre per començar a fer de pagès

Aquest any l'escola Pau Casals comença a treballar amb una nova eina educativa, l'HORT. Per a aconseguir fer-lo funcionar caldrà molta paciència i flexibiliat ja que un hort no és la suma de 2+2, sinó aprendre dels errors i de noves situacions com les que ens anirem trobant al llarg de la seva elaboració.

Aquest llibre, "L'hort escolar ecològic" és un bon referent pels qui volem tenir un primer contacte amb l'hort. Un llibre molt ben estructurat i amb molt bons consells didàctics, activitats per treballar, enllaços amb altres pàgines webs, etc. En fi, una bona eina de treball. I no només és útil a l'escola sinó que també ho és per a tots aquells que tinguin un interès en l'hort en general.

De moment l'hort de l'escola es troba en una fase inicial, només ens falta acabar de preparar el terra de l'hort d'Educació Infantil, comprar les eines bàsiques, quatre llabors i... COMENCEM A PLANTAR! Només estic una mica desabut amb algun aspecte amb l'Ajuntament de Montmeló. Com pot ser que l'Ajuntament s'excusi de no poder unes petites obres en l'hort infantil i una persona sense material adequat ho hagi pogut fer amb poques hores...? Ja se sap que "las cosas de palacio van despacio..." Però no ens podem esperar, l'hort ha de començar a caminar, i si l'Ajuntament no pot fer la feina per "falta recursos humans" la farem nosaltres! no? Mans a la feina? Eps, però tots, eh?
Les "grans obres" que l'Ajuntament de Montmeló no ha pogut realitzar per falta de recursos humans. Fa riure...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Buf! ja me la conec aquesta història de:
-no hi han recursos o medis
-falta algú que fagi això
-etc

buf... o t'hi poses tu, o ningú ho farà.

Però contrariament també et dic que... o s'hi posa la resta de gent o ningú valorarà allò que has fet doncs ningú sabrà l'esforç que implica, així que sort!
(O millor dit, com em van comentar que diuen els alemans: èxit! doncs implica que t'ho hauràs currat i te n'hauràs sortit)

Ja ens aniràs explicant aviam com va la cosa

ciao