25/10/09

ESCALANT A LA FACU

Ressenyes sector la facu


Miro a la pàgina d'Urbanitas Trepadores (UT) i veig que queden el dg 25 per sortir a la Facu, sector de Vilanova; quedem amb en Xavi i l'Anna de Badalona i truco al Pep per veure com han quedat. Sorpresa! em vaig fixar malament i enlloc d'anar el dg 25 ja han anat el dissabte... Bé, serem tres, menys aglomeracions, no?

Marxem a les 8.15 cap a Vilanova. Triguem 1h 30 min en arribar perquè agafem l'autopista més de l'interior i fins arribar a Canyelles donem una volta... Deixat el cotxe 15 minuts d'aproximació a peu i estem a sota les vies. En Pep ens recoma el sector de més a la dreta, són més facilones. Jo ja vaig donant voltes i resulta que amb l'il.lusió de provar un sector nou me'n recordo que ja hi havia estat en el curs que vaig fer d'escalada... Si és que hi ha gent per tot, despistats i molt despistats!!!!
De camí al sector


Preparant el material per muntar la primera via (Angie)

Esmorzem una mica i comencem a escalar per la via Angie (IV) de 30m. Més tard provem la via Anna (IV+) de 25, i per acabar la via Carme (V+) de 30m. L'Angie per ser un IV està força bé: cantells, trams més rectes, però la Carme com a IV... buf, sembla més un quinto! Hi ha tot un tros de "placa" o més aviat sense tant de canto com la primera. La via Angie és genial. Un V+ amb tota regla. Trams de cantell, un parell de desploms amb uns forats per posar-hi les dues mans... D'aquelles que es fan treballar però que en surts amb el cap ben alt. Sinó pregunteu-li al Xavi que no les tenia totes i al final se l'ha tret com un senyor! L'Anna està un pel empipada amb aquesta última; clar, és la 4 via que fa d'escalada des de que ha començat. No es pot permetre el luxe de no pujar un V+ perquè no veia forma humana de posar les mans. És clar, no li podem perdonar. Gens exigent la nena, eh!!!! ;)
En Xavi assegurant a la via Angie
Un servidor mirant-s'ho tot molt bé, encare que sigui un IV

Xavi mirant-se els passos de la via Anna que ens ha trencat els esquemes dels quartillos...

Vinga que fa pujada! I és la 3ª via que fa i no és conscient del que està fent... És una crack!


Anna mirant-se el V+. La propera fins a dalt, eh?

I és que el Xavi parla molt però després ho remata! molt bé Xavi!

El que no s'ha de fer mentres s'assegura un company...fer.-se fotos! Xavi, et prometo que tot i la foto jo estava pendent de tu!

Resumint, la Facu és un sector d'escalada força bo. Algunes preses estan un pel pulides però vaja, són faves contades! Hi torarem segur. Pel que sembla l'Anna està desitjant que vingui l'Eli per picar-se i poder tibar de valent... Eli t'hi apuntes? ;)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ei !!!
Unes vies molt xules! Bueno.. totes menys l´ultima...xo volveré!!!!!!! ;-)
Si, a veure si coincidim un dia amb l Eli.. us haureu de posar les piles, eh nois? :-P

Fins la propera!

P.D: oooohh quines fotos!!

Anna

Xavi ha dit...

Anna! em sembla que aviat hauràs d'aprendre a fer de primera. Com segueixis millorant així t'avorriràs amb les vies que et podem obrir nosaltres!

Jo jugant-me la vida fent un sostre amb un rusc d'abelles, i vosaltres fent-vos fotos... ;)