24/10/09

ORIENTACIÓ A MOIÀ

J Mapa de la cursa a la Montjoia-Moià

Els cinc valents. Enric, no amaguis la panxa ;)

Dissabte 24 d'octubre, cursa d'orientació a Moià. La MariaJe, l'Eli, l'Enric i jo fem un cop de cap i tornem a agafar les brúixoles i els mapes. Quedem d'horeta per anar recollint a tothom amb el cotxe i fem camí a Moià. Parem a fer un cafetó i un bon entrepà al mateix poble; i déu ni do quin tros d'entrepà, boníssims!

En Xavi surt a les 11h i els No Iniciats podem sortir a l'hora que volguem! Increïble, després dels maldecaps organitzatius que vem tenir a la de Collsacabra... La veritat, em sembla molt bé la postura dels organitzadors; d'aquesta manera els NI poden sortir en grups, parelles o com volguem sense fer anar malament la resta dels corredors. L'Enric surt sol, després jo i al final la parella de dones.

L'Enric i jo ens trobem ja a la primera fita... (ens haguéssim pogut trobar més endavant,no?;)) El recorregut ha estat molt ben planificat, fites adequades pel nivell d'iniciació, paisatge increïble (igual que a Collsacabra), avituallaments; vaja, tot el que cal demanar a una Copa Catalana d'Orientació! I si a sobre hi posem un temps assoleiat amb el terra del bosc humit de les darreres pluges, no podem demanar més.

La veritat, cada cop m'agraden més les curses d'orientació. Sempre es respira un ambient molt tranquil i familiar i et permet exprimir fins a l'última gota del teu cos. La propera diumenge que ve a Vic o a Cabrera de Mar el diumenge 8. Ja veurem!

1 comentari:

Enric ha dit...

Ostia!! en un text m'has fotut dues!!! que mamón!!!