9/5/10

INSPIRED III i IV



INSPIRED III, i INSPIRED IV la saga continua ;)



Millor edició, millor muntatge, millora de la qualitat en general. Aquest és la nova entrega d'INSPIRED III, un vídeo que recull imatges del bike-trial per Badalona. Us fa? I per postres INSPIRED IV reeditat amb música nova!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gran cançó la primera del inspired IV. Mira que té anys, però segueix sent espectacular, tant, que fins i tot també la posen a la intro de "House" (però no recordo ara el nom del grup. Qui eren?).

Per el meu gust la primera cançó està ben escollida per la intro, però és tant bona que es queda curta d'imatges. La segona no està mal d'inici, però després ja no encaixa, sobretot amb la part de camera en moviment que vaig filmar jo (on encaixa millor amb la primera cançó).
Jo aquell moviment de càmera el veig més com a intro d'un video tipus: "Intro:trial session a la poma". Un cop finalitzat el tall, passes a l'acció del video en si amb una altre música (tipus el que has fet a l'inici amb el salt), i seria per després emprar l'altre presa de moviement de camera com la central del video, és a dir, com el tall on fas el salt més nou o espectacular.

No obstant, sabent el complicat que és sincronitzar un video ja realitzat amb una música diferent, t'ha quedat força bé. Ara, amb música de fons, es fa més amè de veure.

ciao!