9/5/10

A LA PANXA DEL BOU ON NO NEVA NI PLOU!


Xavi, xapant a la Panxa del Bou.

Cap de setmana passat per aigua. Volem anar el cap de setmana sencer a Siurana, però les previsions no pinten bé, anem doncs a la placa Sibarit de Sant Llorenç però plou. Després d'esmorzar a la casa dels Aragonesos activem el tercer plà: anem a la Panxa del Bou: rocòdrom de Sabadell, força xulo per cert!

Marc, Xavi, Eli i un servidor comencem a treure cordes i a tirar de presa. L'ambient es comença a animar i entre tot el públic apareix el Carles, un company de paret i de swing (ara el boig li tira el hip-hop, quina enveja...;)) Fem vies de 5è i 6è grau, en Marc es fon molt ràpid (què devia fer la nit anterior...) En Xavi té un parell de saques i l'Eli vola, literalment vola! llàstima que es ressent d'un turmell.

Xavi assegurant a l'Eli al fons en el roco de Sabadell


Marc FULMINAT, falta pila!


L'Eli després d'una via de V+ extraplomada. Resultat: fosa i amb els braços infladíssims! ;)

Després del roco anem a fer un mos. Fem parada al Viena de Terrassa, agafem algun entrepà de més i anem, finalment, a la Placa Sibarit de Sant Llorenç. El sector és maco peròno està xapada per gent que s'inicia. No obstant, el Marc li tira de primer a un V que el fa volar just quan estava a punt de xapar... Quina por!


Ejem... No vas pujar amb ajudes, oi...?


Xavi observant els passos de primer d'en Marc. Olé xaval!


Després del saque monumental, sí, tens el casc torçat Marc!

El dia acaba força bé després de les previsions passades per aigua. Esperem que el proper cap de setmana sigui de més sol! :)

1 comentari:

jclaramunt ha dit...

Eiiii quin dia eh!!! Un altre dia ja et portaré a les Gaites a tibar...al final vàrem esquivar la pluja ffffffffiuuuuuuu!