22/5/10

VIA "RETORNO MÁGICO" AL PIC DEL MARTELL



Després de dubtar si podíem escalar o no escalar per les restriccions del parc ens plantem davant la via.


Five.10, els nous gats del J.A., millor que les botes, eh?

Després d'haver visitat ja la zona d'Herboristes tornem al Garraf a fer la via Retorno Mágico, 155 m de IV+, en el Pic del Martell. Una via molt més agradable que la mateixa Herboristes que, tot i estar ressenyada amb un IV+ deixa anar el parell de diedres... No sé si pel pes que portàvem a les motxilles o pel sol inhumà que ens castigava els clatells, però un quartillo em sembla poc!


Comença la via, els peus nous comencen a mossegar la roca!


Assegurant al primer llarg, i jo penjat del tascó nou deixat a la mà de Déu... Ai senyor!

Mica en mica anem fent via, en J.Antoni va posant a prova els seus nous peus de gat five.10, telita el xaval com se'ls gasta... ;) Anem posant en ordre el material llarg rere llarg, que si ara un micro tascó, un friend, una xapa recuperable... Això sí, mai havia vist tant de material abandonat en una via!!!! Tascons i cintes noves per tota la via! On està la crisis???


Amunt, amunt i fora!


J.A. en el seu segon llarg, quina calor!


Això s'acaba!


I quines vistes al mar! No trigaré pas gaire a començar les immersions!!!!

La via es va treient a poc a poc i anem sentint les cordades del costat: "uau con el tasconcillo que me encontrao...." Apa, més material abandonat! Què és que la gent els hi sobre la plata??? Després de 4 horetes d'anar lluitant per refrescar tots els ets i uts de l'escalada clàssica marxem contents cap a casona quan en Xavi em truca i em diu "surts en bici?" Eps, doncs sí, que encare no he estrenat les rodes noves! jaja! Si això li afegim un gelat de Can Solé i un sopar al Woc del Màgic un dia ben rodó, si senyor!