31/5/10

ESCALANT AL GRUIERE DE FONT SOLEIA

Josep en el 6a, amunt xaval!

Després d'un primer intent a la Big Wall de Font Soleia amb un 6c de nassos, sant tornem-hi però al sector Gruiere, sector de més a la dreta on l'ombra fa acte de prescència, quina sort!

El dia no s'anunciava massa potent, el Josep amb ressaca del Primavera Festival Sound... (excuses ;)) jo que estava cansat de la bici del dia anterior... pfff, no sé si era un bon dia per apretar. 4 vies: 6a, 6a+, 6b i 6c. La primera em tremolava tot, els braços s'infaven mica en mica; la segona millor, carai, ves per on! La tercera, anem millorant, bon feeling! I toca l'última, el 6c. El Josep es treu la via després d'un parell de pegues a la penúltima xapa, ara per aquí, ara per allà. Se la treu, com no! Ara em toca a mi, i en Josep veig que agafa la corda. Quina por, què farà???? M'esperava que me la passés per anar jo de segon, però el molt despistat (això diu ell ;)) estira el costat de la corda equivocada i em veig escalant de primer!!!!! És el segon cop que passa, és la nova tècnica del Josep, si vols escalar amb ell, tot de primer! fuà!!!! Un altre 6c de, a veure què passa...? Doncs res, cap a munt! Els braços no em donaven prou gas, així que la vaig haver de deixar a la penúltima xapa, snif! Espero que la propera me la treuré, encara que el Josep no em passi la corda per anar de segon! Una abraçada company!!!!!


Apretant en el sector Gruiere.


Uns metres més a l'esquerra li donem al 6c, via molt maca!


Arribant a la part superior de la via on es comença a tibar de braços.


De tornada al costat de la Big Wall de Font Soleia

1 comentari:

jclaramunt ha dit...

T'ho prometo que va ser sense voler...et vas portar com un valent i vas tirar amunt sense queixar-te, així m'agrada!!!

Va ser un matí força aprofitat eh!!! i ja veig que cas recuperar forces ben ràpid! És un bon plan...escalada matinal i botifarra marca santllors, quin crack!

Fins aviat