3/5/10

INSPIRED II


INSPIRED II, 2n vídeo de biketrial i dirt amb la Koox

Ja tenim la segona part del vídeo INSPIRED. Aquest és un vídeo més curt que el primer, i amb el què he pogut treballar més la seva edició, música, colors, transferències d'imatges,etc. Espero que us agradi! A veure com surtirà el tercer... :)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aviam... volies crítiques constructives.... doncs aquí van:


Crec que es podria millorar en:

1-Si en l'inici pretens donar una imatge primerament inicial de les zones que t'equivoques, està bé fer una zona completa, però a posteriori jo personalment posaria imatges d'errades de no més de 4 seg.
En altres paraules, posaria més aviat com "flashos" ràpids per donar aquesta sensació i que alhora, malgrat ser errades no treguin acció al video.
Tot és qüestió de combinar-ho. Més varietat. Parts lentes i ràpides.

2-Entre cançons, malgrat ser difícil, trobar la manera que l'impàs es vegi més "clavat", és a dir, o que no es noti de lo currat que està o bé que que estigui entrellaçat de tal manera que quedi molt millor.
O sinó, trobar la manera que les imatges i la música, coincideixin en l'impàs de baixada d'acció final amb la següent de més acció..

3-De cara a l'edició de video estaria bé més variabilitat d'imatges, és a dir, que quan fagis una zona, la repeteixs varis cops i tots ells filmats de posicions diferents. D'aquesta manera, disposaràs d'una riquesa d'imatges de diferents angles d'un mateix tram que et permetrà jugar molt més amb l'edició del video.

4-posaria també en el moment que vullguis, info de les cançons. És molt emprenyador que vegis un video del qual t'agrada la cançó i no sàpigues qui és i la cançó en concret perquè a l'editor no li ha passat per el cap aquest petit detall que no costa gens. Després en els comentaris, només veus que gent preguntant per el grup de forma reiterada. No costa gens, i és tot un detall, al meu parer, imprescindible de fer-ho en cada video, encara que siguin 3 segons de cançó.
És més, en els videos més professionals jo trobo a faltar que posin en ordre d'aparició, la marca i model de bicicleta, e inclusive marca i model de proteccions, roba, etc... (no et fa perdre gens de temps quan busques algo que veus en un video però que no saps o bé el nom, o marca, etc...)



Magrada del video:

1-En si el video està força bé.

2-Magrada el joc de tonalitat del video per remarcar diferents situacions.

3-Has volgut jugar amb diferents accions, errors i encerts

4-Hi ha més varietat d'angles de filmació.

5-Intencionalitat de posar diferent música per ajudar a remarcar la diferència entre diferents parts del video.



De la tècnica:

1-La línia de redera del campillo la fas molt millor que jo amb la de dirt!

2-Hi han zones de trial que has fet que jo encara no he provat i alguna que encara no m'hi atreveixo!


Apa això és tot

ciao!

jclaramunt ha dit...

Collons Oriol, quin repàs constructiu que t'han fotut eh!!!
Eiii surtim el Pau i jo!! quina gràcia! va estar molt bé aquell dia...
Ja hi tornarem!

Xavi ha dit...

Ei!

molt bons els dos videos!

Estic d'acord amb moltes de les coses que diu el Marçal, així que no em repetiré. Només alguna més:
- suposo que per ser el primer has volgut aprofitar imatges antigues, però es veu massa la diferència en la qualitat dels videos.
- al títol poses "freeride", però no hi ha res. En tot cas Dirt Jump... Jo posaria alguna imatge de Freeride, que també en saps, i molt!
- la segona cançó del segon video és molt bona però tenint en compte que surt al video d'en McAskill del post anterior, jo no l'hagués posat. Dóna peu a comparar i el pobre Danny surt perdent!! ;)
- la cançó de "rocky" té el volum massa fluix. Queda bé posar algun tros on s'escolti la bicicleta, però tan llarg i amb la música de fons no m'acaba d'agrada.
- en quant a la tècnica en bicicleta, res a dir: perfecte!!

Apa, a veure quan veiem el proper, que amb tantes nits sense dormir segur que ja tens alguna cosa preparada!

Oriol ha dit...

Doncs sí, ja tenim el INSPIRED III a la tenda del Jaume!!!!! i per aquesta setmana espero que penjat en el Youtube. És un rècord: filmat i editat el mateix dia!!!! I la veritat, millor que els anteriors! :D