9/7/08

SOPAR ANIVERSARI MARC






En Jaume em truca a última hora: " Uri, que l'aniversari és avui!" Així que quedem al vespre per anar a donar-li una sorpresa amb tota la colleta.
L'anem a buscar al seu lloc de treball, a barcelona, davant l'estació de França. En Jaume i la Judit s'inventen una història que li estan pintant les parets de l'hotel; i ell, tot preocupat, surt al carrer. És quan... surten tots a fer-li l'espant que tan estaven esperant...

Ens esperem que en Marc acabi el seu torn: a les 11h, i ens anem a sopar en un restaurant italià que cau basatnt a prop. Sopem tranquil.lament i l'hora dels regals!!!! Una càmara de recanvi (el regal de broma ) i un seient de calité (el regal serio).

Marxem del restaurant per fer un gelat! després del gelat fem una volta i, com tots estem molt cansats, la volta ens du al párquing. Contrapunt: en Marc torna a Badalona en bici!!!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Ha sigut genial...per res del món m'ho esperaba, simplement heu fet que el meu aniversari no hagi estat un dia qualsevol com tenia pinta d'acabar sen-ho!! I la veritat...hagi estat el millor aniversari que recordo fins ara d'aquests 23 que he presenciat!! jeje Moltes gràcies a tots!!

Contrapunt...He arribat a Bdn sa i estalvi!! xD

Oriol ha dit...

I què et pensaves cigala, que et deixaríem sol a l'estacada??? per això estan els amics, no? Una abraçada! i que per molt anys ho poguem repetir!!!

Jaume ha dit...

Doncs si com diu el Ori molt millor fer anys am els que t´aprecien i t´estimen jo us estimo a tots com la Arale Norimaki JejaJaJa Unchaaaa!!