22/6/08

SOPAR A CASA DEL JORDI MARTÍN


















Ahir dissabte en Marc Esclusa, la Marta Poy, en Marçal Masachs i jo vem anar a sopar a casa del cosinet Jordi (St Celoni).

Primer vem arribar els germans per donar un cop de mà amb el sopar, que si tallar un pebrot, fregir la carn picada... Bé, tot per preparar uns deliciosos plats per encandilar als convidats. De primer una amanida tèbia amb una vinagreta de mòdena amb mel... mmmm! De segon, uns "pastissets" de foagràs (estava bo eh..., Marta?) amb mel..., i de tercer, un cuscus per llepar-se els dits!

Minuts més tard, aparèixen per sorpresa els tiets Gerard i Maria. Després d'ells la parelleta Marc-Marta. I quins problemes Marc per obrir una cervesa,no?

Després de sopar entre riures i annèctodes divertides anem a fer unes copes a un local que, segons en Jordi estava a 5 minuts... I com ja sabeu la percepció dels pobles és bastant diferent! de 5 minuts res!!! La pròxima taxi!

Ja dins del local anem a fora a la terrassa, només amb la intenció de fer un parell de cerveses, xerrar i marxar cap a casa... Doncs, res daixò. Ens fan entrar pel xivarri cap a dins i passa el que passa, comencem a ballar, beure... i acabem fins que tanquen el local. Total, que arribem a casa a les 4h i a les 6h m'haig d'aixecar per anar a escalar a Montserrat. Ja ho diu el veï de l'escala "fes-ho ara que ets jove..." Mai més! estic molt cansat!

PS: gràcies Jordi el sopar i la companyia excel.lent!!! Fins la pròxima (amb festa . eh? però sense escalada l'endemà!!!)