30/6/08

DINAR DE FI DE CURS 2008 DE L'EQUIP DE MESTRES DEL CEIP PAU CASALS




Ja se sap: tot el que comença ha d'acabar. Avui hem dinat tots els i les mestres de l'escola CEIP Pau Casals a un restaurant de categoria.

Ja per començar hem tingut algun que altre petit problema, l'accés al restaurant. Aquest es troba a Mollet, i des de Montmeló, que tenia un dels accessos tallats per obres, ens ha fet anar a tots més tard del que ens pensàvem.

Un cop a dins... cadascú pren la seva posició. Jo i el Francesc en un costat i a l'altre costat de cap de taula, en Joan Antoni. Semblava un dinar mediaval...

Entren els cambrers i ens prenen nota. De primer amanida de pasta, suc de tomàquet o saltejat de verdures; de segon, peix (calamars, lluç...) i de postres, brownie, gelat de llimona o flam. La veritat, tot molt bo!

La sobretaula, ja us imagineu: bla, bla, bla, bla... i per acabar l'entrega d'un petit detall a les mestres que ens deixen aquest any, snif! (Elisenda, Yolanda i Inma). Per acabar, la despedida: una foto final de tot l'equip de mestres, petons i fins el setembre! (excepte uns quants que han d'acabar feines de l'escola i demà hi tornaran...)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Avui el Rodrigo m'ha comentat que sortia a una foto en internet -no sé que mirava a la classe d'informàtica..-. Ens hem posat a mirar-ho a casa i...... quina il·lusió m'ha fet. També he mirat el teu blog, què guai. Ja em ficaré un altre dia per mirar-ho bé. Fins demà.

Quina gent... no hi ha cap comentari...

Inma