21/6/08

TEATRE: "UN MUSI...CAL" AL LLANTIOL


Hem quedat la Núria, la seva germana, l'Almudena i l'Oscar a les 8h davant la parada de metro del Liceu per anar a veure una obra de teatre que porta per títol: UN MUSI...CAL. Abans però parada obligada per fer unes cervesetes.


Donem voltes per la rambla del Raval i les taules ja es preparen pel sopar (són les 8.30) i decidim anar al costat del teatre a fer la cervesa. El teatre encara no està obert, entrem a un bar el mateix carrer Riereta que sembla tenir alguna relació amb el teatre (no ens anaven a deixar prendre res, però al saber que anavem al teatre ens han atès molt amablement).


Arriba a l'hora, són les 8.50 i entrem al teatre. Hi ha cua però mica en mica anem entran. La màgia del teatre Llantiol és molt particular: un ambient acollidor al voltant de les seves taules i un petit balcó. Comença la funció; es tracte d'un musical on narren una història a través dels musicals més famosos de la història mitjançant la paròdia i el teatre irònic i crític. Molt bo, escenes divertides i molt mal de panxa de tan riure.


En algun moment o altre s'ha d'acabar, són les 10.50!! Ens anem pitant en busca d'un lloc per sopar. Anem directament a la rambla del Raval i entrem en un Italià. Ens demanem un bon vi Marquez de Cáceres (17 euros l'ampolla!!!) i ens el serveixen calent... Els primers: els raviolis i las tallarines boníssimes, però no us demaneu els rissotos!!! És arrós bullit amb molta salsa de tomàquet...


Després del sopar ens anem a prendre una copa en un bar anglès de les rodalies i a mi, ja se'm tancaven els ulls... El bar xapa a les 3h i ens fan fora, marxem, decidim que fem però el cansament ens desborda (almenys a mí!); així doncs, marxem cap a l'autobus nit i cap a casa que ja és tard.


Ens despedim i esperem tornar-nos a trobar amb la colla per un altre dia. Propera sortida: escalada, ferrata...?