30/6/08

CRESTA URQUIZA-OLMO








Qui ens havia de dir que aquesta sortida tindria tanta emoció... Va començar com qualsevol sortida a la muntanya (moltes ganes i energia) i va acabar com el rosari de l'Aurora... (la nit se'ns va tirar a sobre!

Per començar el divendres nit havíem d'estar dormint a l'Alberg que està situat a peu de via, cosa que no va ser; vem haver de fer nit (bivac) a un poble de les rodalies. Quin cel més estrellat, però. L'endemà vem anar a buscar el famós alberg i no hi vem arribar fins unes hores més tard. Un cop ens posem a fer la cresta, abans havíem d'anar a l'altre punta per fer la cresta i acabar on estavem al començament.

Finalment comencem la cresta i via de 6a de grau per començar... Després més fàcil, però. Durant la cresta ,a la cordada que anava jo, les cordes tenien la mania d'embolicar-se, cosa que ens feia enlentir el ritme.

Total, que des de les 11h que vem començar (tardíssim!) no vem acabar fins les 10 de la nit!!!! i no l'havíem acabat del tot...; vem haver de fer un ràpel a plena foscor sense saber on aniríem a parar, a més a més de portar unes quantes hores sense aigua.. Cansats i després de 15 h d'escalar i caminar vem arribar a la matinada al cotxe. No podíem més!
La guinda... L'endemà al matí vem haver de marxar corrents perquè en el mateix lloc on estàvem es concentrava una manifestació per la col.locació d'un pont que unís Aragó amb Catalunya. En resum, un sarau!