26/11/11

SAVASSONA A TUTTI PLENI


L'Esther, sota la mirada atenta de la Myriam. Gens malament per portar un parell de mesos en el món del bloc.

Aquest dissabte Savassona feia impressió. No hi havia cap bloc desocupat. Joves i no tan joves amb els seus respectius crash-pads apretant fins a més no poder. Pel cap baix deviem ser uns 50-100 blocaires...?


Raúl en un dels sectors poc coneguts per la gran massa blocaire.

La Myriam del rocòdrom de l'Hospitalet, el Jaume Oliveres dels bous de La Salle i molta més gent, tots i totes reunides per practicar el que més els agrada, l'escalada en bloc. En Raúl i jo ens hem acoplat al grupet i aquest cop, hem d'agraïr a la Myriam i al Savi, que ens fessin de guies per evitar repetir blocs.


Myriam tibant fort en un bloc amb molta xixa!

Ara potser no és el moment de comentar-ho, però Savassona és més que els grans blocs del Dau que et trobes a l'entrar. Hi han una sèrie de blocs "amagats" o desconeguts per la gran majoria que ens ha permés escalar amb molta tranquilitat. Com diu la Myriam ha estat un dia SUPER perquè ens ho hem passat "super" amb aquesta gent tan "super" enrollada. Realment ha estat "super" genial! Una abraçada amics, ens veiem dimarts a l'hospitalet! Súper! ;)Què us haig de dir del Raúl que no sapigueu. Com sempre, penjat com un mico! Bé bou, bé!


Sort del Salva que ens ha deixat la sortida del bloc a punta de caramel. Gràcies Salva! ("Algú ho havia de dir!")