Pastís tendre de xocolata, per llepar-se els dits!
Aquesta setmana les receptes tenen bastant de pes, sobretot per les salses: el "mojo verde" que acompanya el llobarro i l'all-i-oli que acompanya els peus de porc.
De primer tenim el peix. El secret del plat és la salsa de "mojo verde". Els aprenents la vem fer més suau, però si la voleu fer més picantona apunteu: una bona dosi de coriandre (planta molt semblant al julivert) i el mateix julibert ben picadets, 4 alls i un bon raig de vinagre de poma amb una mica de sal. A tot això li afegirem una llesca de pa de motlle remullada amb llet i ho passem per la turmix mentres ho emulsionem amb un bon raig d'oli.
Llobarro al forn amb patates arrugades (típiques de les illes Canàries) amb "mojo verde".
De segon tenim escarxofes farcides de peus de porc, llagostins i porro. La veritat, no m'han fet gaire gràcia la textura gelatinosa dels peus de porc, però aquesta vegada la combinació amb l'escarxofa ha resultat prou atractiva al paladar.
Per acabar, hem fet un pastís de xocolata amb la característica de ser força tendre. Res de l'altre món però molt gustós. Ens podem mans a la cuina?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada