17/12/11

3ª COMPE INTERCLUBS ALS BOUS DE LA SALLE


3ª compe Interclubs als Bous de La Salle. Ori a la foto donant-ho tot.

3ª competició Interclubs a La Salle, tot un èxit de participació. Raúl, Xavi, Oriol, Pep i un servidor, tots 5 donant-ho tot al rocòdrom. Vies més fàcils, altres de més difícils, però en general, aptes pels que els agrada escalar sense ser unes fieres.


Vies de tots els gustos i colors. Xavi a la foto amb el seu estil alpinístic.


Cada vegada més les noies demostrant que no hi ha pas tanta diferència en el món de l'escalada. Tot és qüestió de ganes i hores.

Com sempre el meu objectiu ha estat assolit parcialment, 5 de les 6 vies a TOP menys l'última, un pas, un maleït pas m'ha deixat frustrat aconseguir les 6 vies... En fi, no es pot tenir tot! L'ànim però està molt amunt i amb moltes ganes d'entrenar per aconseguir a la propera trobada 6 TOPS al Club Muntanyenc d'Hospitalet (17 i 20 de gener). I si això li afegim que les lesions dels tendons van a menys... perfecte, a tibar de valent!


5ª via de la compe, començen a inflar-se els avantbraços, però el més bo encara ha d'arribar...


6ª via del roco. Un pas, un pas i arribo a la glòria! De moment, Raúl encapçalant el rànquing nº1 de la llista de participants. Sense paraules (bé, si... molta enveja sana)


Pep, posant tota la carn a la brasa! Fort bou, fort!


Un malalt de la neteja... Ni el raspall s'escapa fent bloc al plafó ;)


Després de la compe, un bon sopar i moltes ganes de pasar-ho bé. Moltes? masses... A les 8h del matí tots a dormir. Si és que ja tenim una edat per fer aquestes coses.

1 comentari:

Lau ha dit...

Colla de golfos!!!
Dissabte vam anar a la Placa de la Pluja... anem-hi! Que així veiem a l'Oriol i passem un matí junts!
I el Senyor Claramunt ens comunica que l'Oriol se'n va anar a dormir a les 7h i no vindria a escalar....

CARAI!!!

;)