16/11/11

PER LLEPAR-SE ELS DITS!


Pörkölt. Estofat amb la carn magre del cap de llom, però que originariament es fa amb carn de vedella. Deliciós, sobretot amb l'acompanyament dels "ñoquis" que li hem afegit una salsa de crema de llet amb yogurt.


Avui són d'aquells dies que penso: vaig fer bé, no m'he equivocat, vaig prendre una decisió i tu mateix veuràs el què... Realment va ser un encert apuntar-se al curs de cuina. I és que amb receptes tan senzilles com aquestes, fa que qualsevol de vosaltres us aventureu a cuinar, a provar i a experimentar en el món dels gustos, aromes i colors. Apunteu, apunteu, que la d'aquest dimecres n'hi ha per llepar-se els dits!



Sopa de ceba amb ou "poche" i formatge de raclette. Un primer entrant calent, perfecte per aquesta època amb un regust als plats típics i tradicionals de l'àvia.


I el pastís d'ametlles amb gerds. Bo i més que bo, requetebó!