22/8/11

BIKEPARKS ALS ALPSLínies que posen la pell de gallina al bikepark de Chatel.


El grup de fanàtics amb qui he compartit aquesta setmana de bikepark als Alps.


Després d'una setmana escalant a Picos, una altre escalanat a Gredos faltava una part important, la bicicleta! Així doncs, marxem cap als Alps Francesos un grupet de riders: Xavi, Eli, Carles, Anna, Joan, Alberto, Gabriel i Lluís.

La colla pessigolla gaudint al màxim d'aquests dies de vacances.El camp base el situarem a Chatel, un poblet idílic dels Alps, emboltat de prats verds i muntanyes alpines. La casa inmillorable: tots els serveis disponibles: sauna, jacuzzi, sala de jocs, espais per a dotze persones amb el garatge corresponent per les bicicletes... I tot això a 15 min pedalant suau de l'estació! I si això li sumem uns àpats inmillorables amb la colaboració de tot el personal (amb més atenció als cuinetes Gabri i Xavi...) no es podia estar millor.

I com gaudim... El jacuzzi, un luxe de cada tarda després d'unes sessions esgotadores amb la bici.
Però no només es gaudeix de la bicicleta. Sort de les delicies que ens preparava el Gabri!
Fang, molt de fang el primer dia, després dies collonuts!


I és que ni la pluja ni el fang ens van poder treure un somriure i ganes de baixar als fanàtics de les 2 rodes!


Sis dies d'activitat: 5 de bicicleta i 1 de ferrata. Per l'experiència d'altres anys semblava agosarat tanta activitat, però el bon estat de les pistes, les sessions diàries de jacuzzi i moltes ganes de rodar i saltar han fet possible que el nostre cos aguanti tanta càrrega física.

Paisatges idílics, vistes privilegiades amb la bicicleta d'acompanyant de viatge.Baixades de vèrtig, tallats, passarel.les. Sort del Xavi que em posava les piles, que sinó...
Aquest tipus de línies són les que em fan pensar, fa falta anar a Whistler...? Estan molt sonats aquests francesos!


Impresions. A veure, si el bikepark de Chatel es prou gran com per superar en escreix els bikeparks de Catalunya i Chatel és un dels bikeparks dels més de 10 que n'hi han per la zona, què us haig de dir? Fa falta anar a Whistler? Sí, hi haurem d'anar, per supososat! Ara, el nivell tècnic d'aquestes pistes ens dóna per rodar uns quants anys i repetir uns quants anys més. Ja ho deien uns amics que han rodat molt: les úniques pistes Europees que donen la talla abans de Whistler son les dels Alps, Chatel i Les Gets, en primer lloc.
Com no podia faltar algun dia de muntanya. Una ferrata xulíssima envoltada de prats verds típics de Suïssa. Genial!
No per ser una ferrata les sensacions eren menys. Quin pati!Petits tresors que no te'ls trobes si no surts una mica de la ruta preestablerta.
En fi, es somriures parlen per si sols. Un plaer compartir aquesta setmana amb vosaltres gent! L'any que ve, Whistler...? ;)

1 comentari:

Anònim ha dit...

I jo em pregunto: Per què no em vas dir res? ciao.