12/8/11

DESCONNECTAR DE DEBÓ






El "petit" gran grup d'aquestes minivacances taaaaan ben exprimides.






És veritat, ho reconec, els mestres tenim una bona dosi de vacances; però merescudes, no? Doncs ja que les tenim les aprofitarem. Aquesta vegada pugem 4 dies a Andorra amb la Carol, l'Esther i la Lupe. Tots tenim ganes de desconectar, i de debó. Hi ha qui no creu amb el destí, però la veritat, a tots 4 aquests dies ens ha anat de conya per riure molt, ballar fins que el cos digués prou i, com no, per prendre'ns uns quants mojitos! Vaja, desconnectar de debó!






Moltes hores de riure's i de moure l'esquelet al Disco Pub Estudio 92, senzillament genial!










Si a tot això li afegim unes dosis de Caldea, d'excursions, ferrates, celebracions d'aniversari i una bona sacsejada a un dels tobogans més llargs d'Europa..., resultat: desconnexió al 100%! La propera però ja tenim una nova adepta a les ferrates, Lupe, no te'ns tiris enrera que t'esperem! Esther, va, hombre.... anima't! ;)







De ferrata al Roc d'Esquers, com sempre hem vaig deixar l'arnès. Sort que sóc home de recursos, que sinó...





Passos aèris atravessant el pont tibetà.






Gaudint dels trams verticals...



...i de les excursions per respirar l'aire fresc de les muntanyes.







A sobre del Tobotronc, el tobogan més llarg d'Europa. Molt recomanable! De seguida que pugui editaré el vídeo, no us el perdeu!






Però res d'aquestes històries no haguessin estat possibles sinó fos gràcies als grans esmorzars acompanyats de Nutella! Mmmmm!