5/5/11

CAU EL MEU PRIMER 7a EN TERRES BERGUEDANES


Berga, bona roca, bona zona d'escalada amb paisatges impresionants.

El roc de la Lluna, zona del Berguedà prop de Sant Julià; zona d'escalada de roca calcària plena de forats on empotrar dits i els peus de gat. Ja havia fet alguna visita al sector de Les Taules de la Llei amb el Josep i companyia, aquest cop repetim amb el personal: Josep, Jordi i Pep.


Josep en el primer 6a


Primeres vies del dia: 6a i 6b+ al Roc de la Lluna.


Un dels secrets més ben guardats del Josep, les nous de xocolata!!!!!!!


Les possibilitats de pluja són existents però ens arrisquem. I com diu la dita: qui no arrisca, no pisca! Doncs sí, vem piscar, i de valent! El Roc de la Lluna és la nostra destinació. El dia, tot i arribar amb la calma, ens va ser força aprofitós. El paisatge és inigualable, perfecte per dormir tot fent un vivac. La paret, Déu ni do! Un 6a, un 6b+, un 6b i un 7a van caure a les meves mans.


Enfilant el meu primer 7a!

Peró, m'ha semblat dir un 7a....? SÍ, UN 7a!!!!!!!!!!!! Tot i que crec que la graduació s'ha excedit una mica amb el grau, la via, personalment crec que l'haurien de graduar més baix, encara que puc estar d'acord que el 7a és així si te'l treus encadenat, que no va ser el meu cas (de primer però sense continuitat, fent paradetes per desinflar els braços...)

En resum, un dia molt ben aprofitat amb els col.legues, exprimint al màxim el potencial dels meus braços. Un dia per repetir!


Un regal per la vista.

4 comentaris:

jclaramunt ha dit...

tiuuuuuuuuuuuuuu!
al final no ho vas entendre, Malanyeu és Malanyeu i el Roc de la Lluna, el Roc de la Lluna, hehe!

El Roc no està dins de la zona de Malanyeu, i on vàrem estar nosaltres és el Joc de Pilota.

Per cert, no penguis fotos meves tant xunges. Sóc lleig però això ja és massa, foto una cara a memu que ti cagas. Sort que ja estic casat, perquè ara no em menjaria un roscu!

Un gran dia d'escalada, SI SENYOR!

Neus ha dit...

Hola Uri!! Sóc la Neus, telaaaaa telaaaaaaaa! Que valent i que difícil que ho veig això d'escalar per aquestes parets! Felicitats!!

Oriol ha dit...

No pas Neus! Nena, què tens un bloc nou??????? Molt xulo!!! Fins la propera tiny nice friend!

Neus ha dit...

Ohh yes, I have new blog!! Més de manualitats i de coses maques en general, jejee! A veure si l'altre blog el pot seguir fent la meva compi de viatge, que ara va al Nepal a fer ruta, tot i que ella no és tant d'escriure!!
fins aviat! un petó!