15/12/09

SEGONA TROBADA A LABUERDA

La colla pessigolla
Després d'un primer intent ens posem d'acord per pujar a Labuerda, poble on la Laura ens acull divendres nit amb la casa ja calentona i el sopar preparat, tot un detallàs! L'objectiu de l'endemà és incert, que si bloc, esportiva... Al final, el temps ens fa pensar en buscar un racó de sol i acabem tibant a un sector molt agradable de roca bona i amb ganes de repetir; quines vies!!!

Quin esmorzar... xocolata calenta!!! mmmm
Sector del dissabte: Foradada del Toscar. Excepte les 2 primeres vies, la resta, molt bones!
Una de les dues primeres vies... pulidetes i exigents! Nassos de 6a+ i 6b, i a sobre per escalfar... Ni d'aquesta ens salvem, en Xavi com en Josep, a tibar de valent!!! ;)

Dissabte a 2-3 graus però amb un sol que escalfava com si estiguessim a 15.
Xavi tibant en la via 12; un 6b?... semblava més un 6a
Servidor en la mateixa via, preses molt bones i per disfrutar
Pep en primera línia i Steph tibant (suca Pep, suca!)
Mentres en Xavi li fot a una via amb sostre (no ressenyada) en Norbert fent via en el fons
Norbert apretant fort
Xavi abans del sostre. Un parell de passets i amunt, com si res...
Perquè en Pep encare no m'ha passat el vídeo però, tot i que me la vaig treure, els pegues no van parar, un darrera l'altre. No m'estranya que l'endemà em fes mal el canell.
Després de tibar força ens anem a comprar quatre coses pel sopar i tornem al camp base: Labuerda. Per relaxar els braços en Raúl ens té preparada una sorpresa: una cinta d'equilibri penjada entre arbre i arbre acaba sent la neura de la tarda, tant que ja tinc pensat comprar-la per l'escola i que els nens i nenes acabint sent tots uns equilibristes.

La nota del dia: la cinta d'equilibri del Raúl. Un juguet molt divertit!!!!

La tarda-nit es presenta llarga: entre els jocs de taula: kiriki, cartes i els vins de la zona acabem passant les hores rient i jugant com autèntics ludòpates. Sopem les delícies del Pep, un cuscús de pollastre per llepar-se els dits. Continuem jugant, com no?, i ja entrada la matinada comencem el joc de rol "Los hombres lobo de Castronegro". Som poquets però el joc pren la nit i ens deixem emportar per la màgia d'aquest joc. Imagineu-nos: tots en rollana tapant-nos les cares com a nens petits mentres un de nosaltres ens posa en escena una història de por... Va ser, senzillament, genial!
Pep tibant en un 6b+; Xavi assegurant com sempre... amb alegria!!! ;)

Diumenge va anar a un altre ritme, cansats de la nit anterior, el sol que no volia sortir. Vem anar a escalar en un dels sectors de Ovena? Com era de suposar vem trobar altres escaladors. Unes vies senzilletes per evitar petar el canell, cosa que vaig fer en el dia anterior... i cap a casa. Bé, a casa directament no! Abans uns tes calentons amb una coca típica de la zona ens van ajudar a aguantar el tipus fins arribar a barna. La propera serà de gel, no Xavi? Que si continua fent el fred que fa no trigarem gaire.

2 comentaris:

Lau ha dit...

Oriooool!!!
M'ha agradat molt el post!

Per cert, no oblidem comentar el nou "gorro Friki" del Raul!
Veig que al final has pogut triar 1 foto entre les 140 que hi havia del primer dia....

Encantada de tenir-vos preparada la casa sempre que vingueu.

Una abraçada i a veure si la pròxima no triga tant a arribar... a Andorra?? jejeje

jclaramunt ha dit...

Eiii quina enveja!!! llàstima que no haguem pogut venir!
Ja veig que el Raul no va escalar eh! casundena aquest nanu que està sobre entrenat.
Fins aviat