6/12/09

JARDINETS DE COLLBATÓ


de camí als Jardinets de Collbató

Que maca que és Montserrat amb el sol d'hivern per la tarda

El que hauria d'haver estat les primeres vies en la meva vida d'escalador, han aparegut ara després de més de 3 anys! No estan malament, però les xapes no estan precisament molt a prop... Millor en el sector del llençol, uns minutets més caminant cap amunt!

L'Eli fent de primera!!!!

L'Anna que puja de valent!

L'Eli ja ha tornat a tivar de primera! olé! i l'Anna no li falta gaire per fer el mateix, una mica més d'experiència, quatre coneixements teòrico-pràctics i a encadenar a vista falta gent! El temps ens ha acompanyat força i això ha fet que el dia hagi estat molt agradable. Sobretot, les vies de 6a que s'ha tret el Xavi de primer!, i el 6a+ de bidits en l'extrem esquerra del sector, una xulada!!!

Xavi apretant el 6a, molt bé Xavi!!!

Servidor en el 6a+ de bidits (només en les 3 últimes xapes)

I que més es pot fer després d'escalar tot el dia a Montserrat? doncs una magnifica xocolatada amb xurros a casa de l'Eli i el Xavi; i per si no en teniu prou unes birres al local Bharma de poblenou, una fricada de bar basat en la sèrie PERDIDOS, que ja veureu fotos en el pròxim post.


S'obre la temporada de la xocolata amb xurros!!!

2 comentaris:

jclaramunt ha dit...

Eiiii bouuuuuuuu!
ho dius de conya de que no estan aprop no? En els IV i Vens del Jardinet estan a metre i mig gairebé, és collonut per a començar a obrir. Els últims passos del 6a+ són guapus eh!

Oriol ha dit...

Doncs estan més aprop els quintos de més amunt, no? Per cert, veniu o no a Labuerda?????