27/4/11

SETMANA SANTAEls 12 de Targassonne, amb noves incorporacions: Chris, Magie, Nuria i Johanna.


Targassone, la Mussara i els Ports de Beseit han estat les zones d'escalada d'aquesta setmana Santa.


El primer cap de setmana a la Mussara amb un retrobament amb la Zaida i l'Isi a la roca. En principi habíem de ser pocs però al final ens retrobem amb una bona colla de la UEC de Gràcia. Els tres dies següents ens deixem caure amb el Jordi cap als Ports, un lloc ideal de repòs per l'ànima i el cos. Un dia de descans i retornem a la roca però deixarem les cordes. i ens veiem a Targassone on el l'escalada en bloc passa en primer pla. Aquesta però, havia de ser una retrobada amb algunes velles glòries que no han pogut assistir. Tot i aquesta abscència donem la benvinguda al grupet d'alemans i austríacs, Chris Maggie, Núria i Johanna.


La veritat és que tinc moltes fotos que penjar de tots els moments magnífics que he passat aquests dies, però l'espai a la xarxa és limitat així que us deixo amb les més significatives. Gaudiu-les!


Raúl, com sempre, apretant fort en el magnífic granit de Targassone.Sessions de Slackline entre riures i bona companyia.Targassone, on l'escalada en bloc agermana a tots els aficionats a la natura i a l'escalada.

Chris, un nou talent no només de l'escalada en bloc.Ports de Beseit, objectiu de tot fotògraf amant de la natura.


Ports de Beseit amb el Jordi Madorell.Metres i metres de parets en estat pur, tornarem!Camp base als Ports, no hi ha res com una bona furgo equipada!


Bons records de la Mussara, terra de retrobaments.Zaida apretant un altre cop a les parets, aquest cop a la Mussara.