3/4/11

JA SON AQUÍ!


Zaida Coto i Isidre Juvé després de rodar 2 anys i set mesos per arreu del món. Benvinguts amics!


Zaida i Isidre abans de marxar.

Cap de setmana fantàstic. Dissabte sessió fanàtica d'escalada en bloc a Savassona amb el Raúl i el Sergi i, diumenge, rebuda als rodamóns Zaida-Isi en el acte oficial de benvinguda. Realment un cap de setmana ple d'activitat i de satisfaccions personals.

La festa, però, va començar dissabte tarda-nit: retrobada relaxant a la terrassa del càmping, sopar, i riures, molts riures fins a altes hores de la nit. L'endemà ens aixequem amb el Raúl, Pep i un servidor per ciclar uns quants km per terres de Sant Quirze de Safaja (molt recomanables, per cert) i arribem tot just a la sortida del grup de benvinguda.


L'isi al capdavant del grup de benvinguda.


I la Zaida, com no, rodejada sempre d'una bona colla d'amics i amigues.

Rodem els últims 7km de l'aventura d'aquesta parella pedal a pedal. Imagineu-vos, tota una colla de cicilistes rodant al seu costat amb un cotxe de policia tallant el transit fins a l'arribada del seu poble: Sant Feliu de Codines, impresionant! Allà, l'alcalde els rep amb una cerimònia càlida i molt propera, on la parella convidada s'ha vist obligada a dir unes paraules, és clar! (ja les veureu en el vídeo que editaré pròximament!) En fi, tot un acte de benvinguda amb molt bona acollida dels amics i de la gent del poble. Felicitats!


Deixant constància de la seva aventura davant de l'ajuntment de Sant Feliu de Codines.



No tot hi han pogut assistir, però aquí tenim una petita representació d'aquests amics que han tingut en el seu cor aquesta parella tan estimada.

"I ara què...?" Gran frase repetida una i altre vegada a la parella. Doncs res, ara, a continuar vivint i lluitant pels somnis que aquesta parella han començat a treballar des del moment que van iniciar aquest llarg viatge, i que, a hores d'ara, encara no ha acabat! A veure si l'entesa amb l'agència de viatges Tuareg dóna fruits i podem tornar a veure aquests dos agafant la bicicleta per ensenyar-nos les delicies d'aquest món. Endavant i molta sort!