31/8/11

JOVES ESCALADORSLaia i Josan, els dos novells escaladors.

Us imagineu tenir uns peus de gats tancats, sense estrenar i amb ganes d'escalar? Doncs aquest és el cas de la Laia. Aquest cap de setmana ha estat d'estrena per la Laia i el Josan, dues noves cares en el món de l'escalada. I que millor que fer-ho amb la bona companyia del Sergi, la Zaida i el Jordi. No es pot demanar més! Un cap de setmana on aquests joves escaladors s'inicien en les parets de Tartereu i Collegats amb l'extra de psicobloc al pantà de Sant Antoni, tot un luxe! Esperem que els tornem a veure ben aviat amb moltes ganes d'escalar i passar-ho bé! Ànims!
El grupet d'escaladors del cap de setmana prenent un refresc al bar del pantà, un plaer!Sergi apretant en les parets de Collegats.Els primers passos de la Laia. Lents però segurs.
Veterana escaladora refrescant passos de Kate Moss en Vall Mastaet (6a+)... és a dir, de recolocar-se a la paret.Jordi demostrant els resultats dels seus llargs entrenaments al roco en la via Territori Muzungu (6b) Fort bou, fort!Laia assegurant a Josan en un 6a+ de Tartareu. Uf...