13/4/10

DE MICA EN MICA S'OMPLE LA PICA


Quin tros de "6b+"... Segons la Gemma més aviat 6c!

Sector del Llençol de Collbató, Montserrat. Ja havia fet una visita aquest sector i va ser, justament, on vaig provar un 6b+ que tirava més a un 6c... Hi tornem en Xavi i en Josep, juntament amb els amics de la Gemma.


I és que en Josep és molt tossut! Què fort que està el bou...


Mentres la colla del Josep comencen a tibar fort, nosaltres anem a fer alguna via més "normal" per escalfar bé. Després ens ajuntem amb la colla i comença la festa. Mentres en Xavi prova un 6a força complicadet en l'entrada, en Josep va fent tientos a un 6b+ que, molts de la colla, li posaven un 6c com una casa de pagès. Anem fent fins que li provo aquest 6b+ tant exigent i, coi, déu ni do com apreta! El Josep li té l'ull posat i no deixa de tibar-li fins encadenar-la. Jo i en Xavi, ens posem a fer un 6c que, comparat amb el que estava fent el Josep, era força més fàcil sinó fos per una entrada megadura on encare no sé com treure-li el pas... Bé, que us haig d'explicar, només que la propera vegada que hi torni me la faig sencera, de pe a pa! En Josep, com sempre, ens va haver de treure les casatanyes del foc i acabar la via. Després hi torno de 2n perquè els braços ja no tiraven i me la vaig treure encare que sense encadenar (que per mi ja és molt!). Després va tocar el torn al Xavi i, tot i la seva duresa, també la va treure amb uns passos d'Ae.



En Xavi tibant en un 6a força complet. Vinga Xavi!


Xavi mirant-se el 6c amb cara de: " qui cullons em diu de ficar-mi..."; però la va acabar! Olé!


Diuen que mica en mica s'omple la pica, oi? Doncs la meva comença a omplir-se de 6c. A veure quan s'omple de 6c encadenats! ;)

2 comentaris:

jclaramunt ha dit...

Nanu, el 6b+ tenia tela! Ara divertit de collons! I al final no vàrem probar l'altre 6b+ de continuitat que és guapíssim...queda pendent!
Vaig agafar un globus de sol asseguran-te al 6c de nassus, no se ni com vaig pujar!

Gemma ha dit...

ei, molt de gust tornar a coincidir escalant... De mica en mica s'omple la pica i el 6c ja el tens a punt de caramel! :)