28/4/10

1ª PROVA EDITANT VÍDEOS


Després de veure alguns vídeos dels companys Freeride del Maresme m'havia quedat amb ganes de provar d'editar-ne un. Sempre són moltes hores les que s'han d'invertir perquè surtin les coses mínimament ben fetes. En un primer intent, el vaig perdre perquè l'ordenador se'm va penjar..., i ja en tenia 8 minuts fets! L'única cosa que podia fer era pensar que tot el que havia perdut en imatges ho havia guanyat en coneixements per fer-ne un altre. Així que aquí us deixo amb una primera idea del que serà el meu primer vídeo. Espero que us agradi! :)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola

Està força bé el video.
Coses que jo hagués fet si fos el meu video:
1-Quadrar les fotos amb el tempo de la música
2-Eliminar el soroll de fons dels videos filmats, i deixar només la música. Només en cas de ser rellevant o volguer que se senti, deixar el so del video filmat.
3-Deixar més clar el motiu del perquè es deixa sense música el final del video. Perquè si s'acaba perquè la cançó s'ha acabat, li treu rellevancia a l'edició del video. Si es deixa perquè se senten comentaris, un cop a la bici o qualsevol altre so rellevant, s'entén més.

A destacar:

1-Magrada la primera intro en lletres

2-La intro amb les fotos

3-La varietat de modalitats, el fa un video lleuger, és a dir, no carregat, o dit d'altre manera d'agradable visualització.


Per cert, quin programa has fet servir? el movie maker del propi windows o un altre?

En espera d'un nou video!


ciao!

P.D.Jo porto temps mirant que si videocameres de tarja sdhc,o cameres de fotos, portables, minimament econòmiques i de visualització decent per també fer elgúna grabació en video i de moment, la que més em convenç és aquesta:

sony bloggie hd