29/3/10

ORIENTANT-NOS PER SILS


Mapa dels Estanys de Sils


Temps parcials i totals de la cursa.


Després d'una dura jornada escalant a Siurana l'endemà tocava orientar-se amb el mapa i la brúixola. Feia falta dormir una mica més, però el vici pot més, així que a les 8h marxem els 5 cap els estanys de Sils. En Xavi i l'Eli de parella en la categoria H-21B, l'Enric solet com un mussol corrent en la mateixa categoria, i l'Anna i jo en ANI.

Com sempre, feia temps que no corria en orientació i ja que l'Anna està iniciant-se en amb els mapes no em sembla pas malament deixar la categoria H-21B i fer un gest d'humilitat i tornar als inicis. Ens anem alternant una fita cadascú i la veritat, és que no va anar gens malament, sinó fos per la fita nº2 on vem perdre totalment el Nord, i ens hi vem deixar uns 15 minuts extres...

Acabada la cursa decidim fer un mos a Cabrera per després anar a escalar a les parets de Banyadores on vem acabar de gaudir del dia. Cansats però contents vem tornar cap a casona, sinó fos per l'últim dels desitjos que em quedava per acabar el dia... menjar-me una crep de xocolata negre amb maduixes!!!!