29/9/09

SI ALGÚ TÉ GANES DE BALLAR... MIREU EL VÍDEO!

El grup de Black Eye Peas

El grup de Black Eye Peas va toca a Chicago amb una gran assistència de públic. Fins aquí tot molt normal. El que comença a sorprendre és l'evolució que va prenent el concert: una noia que balla, un salt per aquí, un per allà... Mireu, mireu el vídeo, i que aixequi el dit qui no ha sentit res després de veure tot el vídeo... Quina passada!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

D'això se'n diu tenir molts figurants contractats.
Veuràs varis videos a internet on fan el mateix dins de metros o en places dels carrers, sense tenir sentit, posen música per altaveus i comencen a montar una coreografia com en aquest cas. Com no, sempre hi ha gent que s'hi apunta, però no són capaços de seguir la coreografia doncs no la coneixen.

Evidentment que hi ha gent "normal" però n'hi ha una barbaritat de figurants contractats, repartits sobretot de forma densa prop de l'ascenari,(que és on més filmen) i de forma regular al llarg de tota la zona ocupada per mantenir una línia estètica, i que alhora els qui s'hi apuntin tinguin referència dels moviments a seguir.

Suposo que es veu des d'un inici, doncs és de sentit comú que veure a la gent fent tots un moviment alhora, igual i a temps és impossible si no està assajat, i més amb tanta gent. Si ho intentéssin de veritat surtiria un nyap.

Com deia a l'inici ja fa un temps que estàn fent accions d'aquest tipus, en places, carrers, metros, etc... però sempre en un ambient en que no t'ho esperes i xoca més. En un concert es veu massa manipulat doncs, quanta gent contractada!

És una altra manera de fer espectacle, grabar un video o donar una imatge. A la realitat no manipulada això ni passa, ni quedaria així.
Aquí t'ho intenten fer veure com a real, però està manipulat. Quan ho vegis varis cops ja no et cridarà l'atenció, i menys en un concert doncs crea una imatge excessivament manipulada per el meu gust, que em treu les ganes de seguir-los mirant doncs... què és natural del que fan i què és manipulat?
Ja ni en un concert es pot ser espontani-natural?


Apa ciao!

Anònim ha dit...

va que t'he buscat un dels exemples

Un dia vas per el metro de londres i...

http://www.youtube.com/watch?v=VQ3d3KigPQM&hl=es

Mira primer són pocs i d'esprés se n'apunten fins a ser moltíssima gent, però tots contractats.
Els que no, miren sorpresos i algúns que d'altres com a molt fan algún moviment, però cap segueix la coreograia doncs no se la saben.

ciao

Oriol ha dit...

Ja n'havia vist alguns. Me'ls havia passat el pare o l'Elisenda. Suposo que aquest que he penjat m'agrada personalment perquè la cançó m'enganxa molt i veure molta gent ballant a l'hora també. Es prou clar que esta preparat, però igualment impresiona! i si a sobre és amb una música que et fa vibrar, millor, no? Merci pels enllaços!