20/9/09

ON ÉS EL SENTIT COMÚ DELS FERROCARRILS CATALANS?

Avui sortim part de la colla del BDN BIKES en direcció a Collserola. Agafem la Renfe fins plaça Catalunya on agafarem els Ferrocarrils de la Generalitat fins al peu del Tibidabo. Fins aquí cap problema. Ens posem a la cua per agafar el cremallera que ens pujarà fins a dalt de tot. Passen els minuts i la cua es va fent més llarga. El responsable de torn ens avisa que només podem pujar 2 bicicletes per vagó, encare que hi càpiguen moltes més i no hi havia ningú que pugés a peu...

L'estació del cremallera on hem tingut els contratemps per falta de places...? ja!

Aquí ens informa que les bicis també hi poden pujar, però on diu que només hi poden pujar 2...?

Al final, vist que trigaríem més del compte decidim pujar sobre la bici enlloc de pujar al cremallera que ja havíem pagat. No sentén com, amb els vagons buits, només s'hi pugui pujar 2 bicicletes; cada cop més penso que em perdut el sentit més gran dels sentits: EL SENTIT COMÚ.

Deixant de costat aquest "petit" problema continuem amb la nostra ruta. Arribem a dalt de tot del Tibidabo i anem baixant fins a l'alçada de Sant Cugat, on continuarem la ruta fins arribar un altre cop a mar al costat del Besòs. Una passejada força completa: baixades, pujades i POC SENTIT COMÚ DELS FERROCARRILS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA!!! Sort que aquest petit contratemps no ha esat cap problema per poder gaudir d'una tarda de Guitar Hero molt divertida.

Part de la colla BDN BIKES enmig de la ruta

Ferran, hauràs de comprar ulleres noves!

De tornada pel passeig direcció a Sant Adrià

En Jaume escalfant motors

Les meves primeres notes

3 comentaris:

Xavi ha dit...

Realment això dels ferrocarrils és increible! Quin pèrdua de diners públics i de temps dels usuaris i contribuents!!
Però el més sorprenent és que hagis jugat al Guitar Hero!!! Jo ho vull veure!! Si ho arribo a saber també ens quedem a la tarda, així et podria guanyar a alguna cosa!! jajaja

Oriol ha dit...

Ai Xavi....

No siguis tant modest. Segur que si fem un partidillo de bàsquet em deixes sec a la primera. Pel que sembla no se'm dóna malament això de la guitarra però no vull que se'm puguin els fums al cap. Prudència! jeje

Anònim ha dit...

Xavi!, encara no està al nostre nivell, però compte no deixem jugar gaire a l'Oriol al Guitar Hero! que encara ens passarà per davant com si res!
Primer intent de cançó i la passa perfectament, encertant un 91% i després fins i tot s'atreveix amb el nivell mig, que per falta de pràctica amb uns quans canvis de notes no se'l passa però... gairebé!
És cert que el joc del jaume és un pel més senzill, però ja tinc ganes de veure'l jugar amb el teu que és algo més complex.
Ja et dic per avançat però que fins i tot amb el teu joc algo més difícil, el nivell fàcil sel passarà sense problemes!

Apa ciao!