19/3/09

VAGA CONTRA LA LEC I EL NOSTRE "AMIC" MARAGALL










Comença la vaga convocada el 19 de març a la plaça universitat. Mica en mica la gent es va reunint a la plaça. Cares de mestres veterans es barregen amb les cares dels estudiants, tots per un mateix fi: la disconformitat amb la nova llei d'Educació (LEC).

Cartells directes i clars: NO A LA LEC, altres, més subtils L'ERNEST MARAGALL NO VA ANAR A L'ESCOLA PÚBLICA... Entre aquest mar de missatges el tema era prou clar, la gent està cansada de rebre el mateix discurs i no veure cap implicació per part dels polítics.

No sabem fins a quin punt tot això serà prou resolutiu però almenys la resta de la població veurà que, almenys, els mestres no hi estem conforme. Ara falta veure el suport de la resta. Perquè ja sabem tots que ningú es mou fins que el problema no li toca de ben a prop. O si?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es una pena que la actuació dels mossos d'esquadra el dimecres tapéssin la manifestació de dijous.

Els mitjans de comunicació (sobretot gobernamentals) han deixat de banda totalment aquesta manifestació, el qual era molt important, i s'han centrat amb l'actuació dels antidisturbis.

perdoneu peró aixó fa pudor, jo vaig castigar amb el meu vot aquest gobern, amb el qual confiava, i que , per suposat, tornaré a castigar.

només espero que la gent ho vegi i els castigui.

si no creuré que la gent es deixa manipular molt fàcilment

Anònim ha dit...

La gent es deixa manipular molt fàcilment.És un fet.

La gent no veurà el que ara tu veus i seguirà votant als mateixos, o seguint sense votar envers de com a mínm fer-ho en blanc per donar constància de que no els agrada cap de les opcions. Són així de vagos o inconscients.

No m'agrada acabar treient conclusions com aquesta, però és que després de tants anys i cap mena d'acció ni res, no em queda cap altre conclusió que aquesta:
crec que la majoria de la població humana és tonta per sistema i molt fàcilment manipulable per dir-ho suaument.
Així van les coses.

Mentres a un se li permeti fer 4 coses a "libre albedrío" ja pensa que tot va bé i que la resta és normal. Accepta la situació i segueix el ramat.

I insisteixo, la pròxima manifestació feu-la a casa del polític, ja veuràs com ni així poden camuflar la notícia per més que vullguin.
Ah! i l'important, el polític s'afanyarà a fer la seva feina, que el posarà nerviós pensar en que li poden arribar a fer si no fa la seva feina amb coherència.

ciao