18/3/09

1ª CURSA D'ORIENTACIÓ AMB L'ESCOLA PAU CASALS

Diumenge 15 va ser el tret de sortida: la primera cursa d'orientació oficial dels nens i nenes del Pau Casals. 25 alumnes entre 5è i 6è, més els pares i mares acompanyants i, el suport del J.Antoni, Merche i la Laia Guiu van fer que aquest diumenge fos un fi de setmana per recordar.
Vem quedar a les 8.30 per sortir de l'escola, omplim l'autocar amb direcció Canovelles cap a una de les curses del circuit d'orientació Oros. Un cop arribats al destí passem a explicar com funciona la cursa: aclarir dubtes, simbologia del mapa... Comença la cursa amb la sortida de la primera parella a les 10.20 i s'acaba una hora després.

Els nervis van anar a flor de pell: els nens i nenes amb les presses corrent amunt i avall, els pares darrera d'ells i, fins i tot, alguns sense trobar la primera pista... El punt menys agradable va ser la llarga espera fins l'entrega de premis, però bé, res que no es pogués suportar.
En fi, va ser un diumenge com cal: dia assoleiat, pares, mares, nens i nenes contents i, a més a més, amb guanyadors i guanyadores! Què volem més? Doncs que s'apuntin a la propera i amb ganes de passar-s'ho bé. Tindrem algun dels nostres alumnes a la copa Catalana d'aquí a un temps...?