13/3/09

L’ENSENYAMENT CATALÀ TOCAT PER LA GRÀCIA D’UN HOME QUE ES CREU OMNIPOTENT




Els Mestres comencem a estar força cansats de tota la parafernàlia que envolta la nova llei d’educació i, sobretot, del nostre “amic” Ernest Maragall. Aquest individu no pot continuar treient-se de la màniga lleis i decrets que encare no estan ni aprovats pel Parlament. La seva prepotència supera lo inimaginable. Suposo que per això els seus “col.legues” del mateix partit polític també comencen a estar-ne una mica farts. L’Escola Pau Casals pren nota i es posiciona, nosaltres també anirem a la vaga!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja ho vam parlar això:
Aneu a la porta de casa del maragall a queixar-vos.
Els cartellets a la porta només serveixen per calmar la vostra indignació i perquè algú altre que segurament tampoc farà res, se n'adoni que algo pasa.
A queixar-vos a la porta de casa el maragall.
Ja veuràs com a partir de llavors tindrà por i s'ho pensarà dos cops abans de fer el que li roti.
Ah.. i possiblement captin el missatge la resta dels seus companys i comencin a fer la seva feina d'una vegada.
Així que... res de tallar carrers i més accions directes cap a les persones responsables.
Aviam si un dia en la història retorna una queixa que s'escoltin amb més atenció. (però perquè l'escoltin farà falta que els afecti!)
Potser haurem d'esperar una mica més a que la crisi crispi més a la gent? segurament.
Quina llàstima i sobretot, que previsible ! per això fan el que fan! perquè saben que no s'arribarà més enllà i no els passarà res! total, un parell de noticies i un carrer tancat. Però jo al llit ben tranquilet pensen ells tot coneixedors.