7/2/09

PER FI LES VACUNES CONTRA LA MALÀRIA I EL CÀNCER A L'ABAST DE TOTHOM

L'altre dia parlant amb un amic em va comentar que ja s'havia descobert una solució "fàcil" i eficaç contra la malària. Ja està posada en pràctica però tenen por de divulgar-la per la por a les farmaceutiques que volen controlar el mercat.

El mateix passa amb una altre descoberta contra el càncer! Un metge italià ha descobert que desinfectant les cel.lules afectades pel càncer amb una solució de bicarbonat i una altre component aconseguia uns resultats bastant sorprenents. També, com abans, la solució és realment "fàcil". Vull dir amb fàcil econòmica i sobretot, bastant eficaç!!!

Interessa que aquesta informació es doni a conèixer? No, naturalment. Espero que mica en mica es vagi divulgant i es vagi extenent a les organitzacions que en poden fer un bon ús sense que n'hagin de treure un profit econòmic. No diuen que mentres hi hagi esperança hi ha llum? doncs ara ja ho tenim: les vacunes EXISTEIXEN, per tant hi ha ESPERANÇA!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola, sóc la Meritxell.

Tinc el contacte dels importadors del dioxid de cloro i el clorit de sodi que s'ha demostrat cura la malaria en 2 dies i també el càncer. S'utilitza alhora com a tractament per a matar paràsits, virus i bactèries nocives. Jo m'ho prendré, de manera que d'aquí poc els trucaré per a fer-lis una comanda. Si algú hi està interessat/da, i vol fer una comanda comuna, que es posi en contacte amb mi el més aviat possible a info@archetipos.com. Salut!