21/2/12

2n OPEN NOCTURN D'ESCALADA EN BLOC


Un dels plafons retràctils de l'Open Nocturn.

El matí del dissabte, mentres blocàvem per Can Boquet, estàvem discutint de si anar a l'Open Nocturn de Lliça de Vall. Que si estarem cansats, que si anem a passar una estona i veiem l'ambient... Al final, no ens ho rumiem més i Raúl, Bea i un servidor decidim posar fil a l'agulla i cap a l'Open s'ha dit!


Bea apretant en el primer sector.


Raúl en la nova i original prova de l'Open.


Noves estructures, noves preses nocturnes.

A diferència de l'any anterior aquest Open ha canviat substancialment. Han desaparegut disciplines que puntuaven com l'slackline (tot i que estaven en exhibició) i la remuntada de caixes de cervesa (molt divertida, però); a canvi han introduït alguna disciplina més com la passejada penjats com a orangutans (molt encertada, però ja em feien mal els dits...) i la resta blocs dividits en tres zones, entre els quals hi havien llançaments i vies per donar i per vendre.


Bea en un dels llançaments.

Com sempre hi havia un sorteig de material. Pregunta del "millón"...: perquè donen material d'escalada esportiva en una compe de bloc... ? (tic, tac, tic, tac...) En fi, que la prova no va anar gens malament, sobretot si el Raúl es queda en 3a posició i tots tres sortim amb un o altre record prou bo per recordar. Eps, i no ens deixem la 3ª posició en el concurs de disfresses. Endevineu qui va guanyar? Felicitats Bea!


3a posició en la millor disfressa (Bea) envoltats de mosques i borinots!



Raúl en les finals d'homes...


Resultats... 3a posició! Felicitats crack!