27/7/11

CAVALLERS, UNA MICA DE TOT


Cavallers, retrobades amb els bons amics.



Després d'Andorra tocava veure noves cares, respirar aire fresc. Xavi, Laura, Albert, Raúl, Mariam, Zaida, Isi, Sergi i un servidor hem estat el grupet del cap de setmana. Allotjats en un alberg d'Erill la Vall (per cert, molt recomanable per 10 euros) cadascú va fent segons les seves necessitats.

El primer dia en Xavi, Alberto i jo anem a les Agulles de Comalestorres a fer la "Dentrometidos" 6b+, mentres el Raúl, Mariam i Laura van en busca d'algun "Cache" (s'escriu així Raulete?) El segon dia ens dividim en un grup d'escalada esportiva i de bloc; jo me'n vaig a bloquejar amb el Raúl i un col.lega de Madrid (Meka, pels amiguetes). S'ha de dir que la zona de bloc de Cavallers no té res que envejar a altres zones de bloc (com s'enganxa el granit dels ... !!!)



Primer llarg de V+ de la via Dentrometidos (ja apunta maneres, quin tros de via!)




Alberto afrontant el primer tram de 6b+. Apreta company!


Xavi, apretant fort, com sempre.



El meu primer llarg de 6b+. Ufffff.... i quines vistes!



El segon dia, jornada de bloc amb el Raúl i el Meka (company de Madrid)

Acabada la jornades a Cavallers tornem cap a casa perquè el temps és un pel humit i fem parada a Camarassa on descobrim la joia de la corona: una nova via de PSICOBLOC! Els aperturistes l'hem anomenat "LA PSICOSEGRE". Via amb bons cantos però que a la 3ª o 4ª vegada els cantos van agafant certa relliscositat i el V passa a ser un V+ obligat! ;)


En fi, una bona jornada de via llarga, bloc i psicobloc entre bons amics ha fet desaparèixer la petita borrasca que em tocava una mica els nassos. Àpa-li, salut!




La nova via oberta en terres de Camarassa: LA PSICOSEGRE (V)




Fer psicobloc té la seva gràcia, sobretot, quan no pots més i t'has de deixar caure sobre l'aigua a uns quants metres d'alçada...


Isi apretant el cul en l'inici de la via (buf, buf!) ;)




I per abar la jornada, res millor que provar com aguanten un parell de "friends" sota l'ombreta...