7/12/10

INVERTIT LATERAL A LA PARET GRAN DE FONT SOLEIA

La Paret Gran de Font Soleia, a Sant Llorenç del Munt, on un extraterrestre anomenat Josep fa dos 7a (res de l'altre món...)


Invertit lateral és un curiós nom per aquest article, però no pot ser un altre que aquest, ara us ho explico. Quedem en Jose, en Josep i jo per anar a escalar el matí del meu aniversari, quin honor! Com aquests dos bous estan molt forts en anem a la Paret Gran de Font Soleia, de Sant Llorenç del Munt. Comencem escalfant amb un 6c, és el grau més baix de la paret... Naturalment jo de segon i penjat com un fuet, i deixo als dos màquines que vagin fent les seves sèries de primer de 6c i 7a.

Josep muntant la via del 6c, la Saree. Fort bou, fort!

Jo, l'ombra, amb un pati descomunal a sota els peus i sense corda!!!! Eps, però ancorat de 3 punts!


La primera és la Saree, 6c, seguida de la Bahaus, 7a. En aquestes dues estic penjat de 3 xapes filmant tots els pegues, saques, crits i tot el que es pot filmar... o no! ;) En fi, baixo i ens anem a fer la Subete a mi piel, 7a. Curiosament aquesta última via és d'un altre rollo que, tot i anar de segon, li vaig veure color! (jo, color a un 7a... valga'm Déu! jeje!)


Jose apretant en el 6c, un altre que està fort i tocat del bolet!


Bahaus, 7a. Nassos, com pujava el Josep! Amunt, amunt!


Per no estar content... Què marrano que ets Josep, t'has menjat amb patates un 7a de Sant Llorenç, on el grau no regala res!

El per què de l'invertit laterial, ara ve... que impacients! En aquesta última via en Josep anava cantant els passos i les presses al Jose i arribem, si fa no fa, a la 3-4a xapa on s'havia d'agafar una presa amb la ma dreta amb posició lateral. Lo d'invertit... em sembla que se li va colar, volia dir una presa lateral oblicua o en diagonal, però invertida???? en fi, que quan en Josep s'ha tret dos 7a en un dia no és perquè estigui gaire lúcid, sinó perquè deu estar en una altre dimensió. Per aquest motiu li perdono l'invertit lateral... jejeje! Josep, cullons, si que estàs fort bou!



El segon 7a del extraterrestre Josep, Súbete a mi piel. Una via on, repeteixo, li veig color... (juas, juas, quin acudit que acabo de dir...)


PS: Josep, Jose, tingueu paciència amb el vídeo, encara no l'he començat però és que aquests dies de festa he estat molt ocupat...

2 comentaris:

JM ha dit...

Aquí el que está fort es el Josep, jo encara soc paquetillo ;), pero gracies per els cumplits.

T'ho vas currar amb les fotos y el video, llástima que no vaig tenir el dia. No perdis el video del Josep que et tatxará de la llista de contactes X)

Sempre es un plaer anar amb tú, llástima que no hagis vingut avui, hauries tastat bones vies.

Per cert et robo alguna foto per al meu blog que a mi no em queden tan bé com a tú, jeje.

Salut bou

jclaramunt ha dit...

Unes fotos collonudes bou!!! m'agraden molt!

Tu perd el video...hehe!!

Va ser matí genial, bon ambient, fred, solet, tranquilitat....sant llorenç!

Apa! ara a fotre-li a la Subete a mi piel.