7/11/10

FINALMENT, HA CAIGUT!

Josep provant el 6b, i el Jose assegurant-lo... ehem... assegurant-lo? ;)

Ja uns 2 anys que estava desitjant provar aquesta via. Tenim un 6a+ a l'esquerra, un 6b al mig i un 6c al costat dret, totes amb una longitutd considerable (uns 25-3om). Les dues primeres ja les havia provat, però em quedava l'espina del 6c... Finalment, després d'escalfar amb el 6a+ he atacat la via amb molta calma i me l'he treta! Tot s'ha de dir que és un tipus de via feta pel meu tipus d'escalada: paret fina, de presa petita i de molt d'equilibri sense gaire desplom.


Ara sí, Jose assegurant com cal.


Jose provant el 6c del nou sectoret, res que veure amb el primer, oi?

Acabat aquest sector ens hem dirigit més cap a l'esquerra dels clàssics cinquens de la desdentegada, ja molt sovats. Trobem noves vies equipades amb químics, un parell de 6c i un 7a. Com sempre en Josep se les treu en un tres i no res. Per la resta de mortals, Jose i jo, anem de 2n i tibant entre crits i dolor als dits. Si és que en Josep està fort, recoi... ;)


I pels cracks, 7a. Mira, mira Josep que això puja!

5 comentaris:

JM ha dit...

Moltes felicitats per el 6c, t'ho vas currar molt, a poc a poc i amb bona lletra, no com el Josep i jo, que som uns burrus ;)

Tornarem, que he vist moltes possibilitats bones de encadene, sobretot el primer 6c que vaig provar.

Salut bou, molt bones les fotos X)

jclaramunt ha dit...

uriiiiiiiiiiii! Moltes felicitats!!! un 6c fet a mida per un 6c de collons!!
Hi hem de tornar, les vies de l'esquerra són molt bones i totalment diferents de estil oi?!

Fins la setmana que ve!

Xavi ha dit...

Ei company! felicitats! em sembla que ja estàs a un nivell massà llunyà... no t'avorriràs amb nosaltres dissabte?

jclaramunt ha dit...

per cert, et recordo que vaig arribat primer al cotxe...

Oriol ha dit...

Nye,nye,nye,nye,nye... Sempre igual òstia! Amb aquesta actitud només aconseguiràs que m'enfadi i sigui tan competitiu com tu.Llavors, et sabrà greu perquè un dia, un dia... EL DEIXEBLE GUANYARÀ AL MESTRE, i LLAVORS, EL MAR S'OBRIRÀ, EL CEL DESCARREGARÀ TOTA LA FÚRIA CONTRA ELS XERRAIRES I TOT EL PES DE DÉU NOSTRE SENYOR,(i el meu, claro), CAURÀ SOBRE TEU!!!!! Amén XD. Apa, ja t'ho he dit tu mateix... Pensa que el proper dia tampoc encadenaràs i jo sí, ale ale! XP