21/11/10

ESCALADA + FRED = PLUMAS

Sector Segon Pis, on acabarem el dia escalant al ras del fred gèlid.

Per fi podem veure'ns les cares!!! Quedem en Josep i el Jose per una banda, el Martí i la Cati per l'altre, i si això li afegim la "èlit" Jordi, Marc i jo..., diversió assegurada! Collbató és el destí de trobada, el Llençol per ser més concrets. Arribem al sector després de la patejada clàssica i tot i que toca el sol, fa molt d'aire i molt fred!. Mentres Jose i Josep tiben fort en la primera via, un 6b (sí, sí, ho heu llegit bé, aquesta gent comença escalfar amb 6b!!!!), nosaltres escalfem amb uns quintillos a la ombra (molt més patidors pel fred, clar....)

Josep escalfant amb un 6b al Llençol, normal...

I si no feia prou fred, Jose, amb pantalons curts...

Fem tots la primera via i ja decidim canviar de sector on estiguem més arressarats de l'aire fresquet que circula, tenim les mans gelades. Anem un sector per sota del Llençol, i de moment la cosa canvia, sol i gens de vent, perfecte! Comencem a escalfar amb un 5c de sortida desplomada on, per arribar a la primera xapa, has de fer un bloqueig d'espatlla més un llançament dinàmic...Vinga fot-li fort amb els cinquillos... Després ens desplacem a una via de 6a que comparteix reunió amb una de 6b+ o 6a+ (encara per aclarir). Molt recomanable, per cert.


El figura, sucant el magnesi (segons ell, a l'hivern no en fa servir... per què serà...?)


El Mr Martí assegurant-me en el 6a del Segon pis (via més difícil que la de l'esquerra, 6b+...) Jo encara no entenc si és que s'han equivocat a les ressenyes o jo que estic fort com un bouuuu!!! Jejeje!

Acabem el dia despedint-nos del Martí i la Cati, que esperem veure'ns aviat! Agafem trastos i a prendre quelcom al Bruc on, per casualtitats de la vida, ens trobem amb l'Irenne (companya del curs d'autorrescat en roca). Gràcies a ella, descobrim el bar (bé, ja el coneixíem) on fem un dels millors dinars després d'escalar que hem fet fins ara. Queda clar que a partir d'ara ens hauran d'obrir compte de clients ;)


Dinant amb tota la colla pessigolla (entre elles la crack del món mundial, i no és conya, en escalada en solitari de Big Walls, per bellugar-hi cadires!)


I com no, macros de petits aràcnids. Increïble, sembla una gominola!


I del detall de la pedra de la primera i segona foto de l'aràcnid... com m'agrada la meva càmara!

1 comentari:

jclaramunt ha dit...

Eiii!!! collons quin fred que fotia al Llençol, amb la patejada que vem fotre. Però vem poder disfrutar de les vies del Segon pis!

Apa, quin tiberi no!!! sou uns golfus!