14/11/10

A SIURANA, SENSE POR

El grup d'escaladors després d'una dura i llarga jornada a les parets.

Escalar a Siurana és molt agradable si no tens por a caure. Perquè ho dic això? A veure, per on comencem... Les primeres xapes estan força lluny, tant, que caure implica un risc força elevat per la integritat física. Si això li afegim que la distància entre les altres xapes s'assembla més a una via clàssica que esportiva... buf, apreta mooooolt, sobretot al coco!

De camí al sector.

Cinquens molt agradables de pujar, sinó fos per la distància entre xapes!

Anna i Eli tibant fort.

Ara bé, aquesta crítica també té una doble lectura, per exemple, l'última via del dia. Fer-la em va suposar molts moments d'inseguretat i a la vegada de satisfacció. Fer una via on, repeteixo, la distància entre xapes és força considerable i, on la via tomba cap enrera, fa que l'acabis amb un sentiment de superació important.
En fi, si hagués d'acabar aquest article amb una frase, aquesta seria: Siurana, terra prohibida als porucs. Molt bé valents!


Companys de cordada en les vies del costat (6a+ molt estètic)


Què millor que acabar un agradable cap de setmana d'escalada i orientació amb aquestes vistes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Blogsdeescalada.com aprofita els continguts del teu bloc per guanyar pasta i tu sense enterar-te'n. Tu t'ho curres y ell se n'aprofita. Roba els teus posts i els edita en el seu site. Això és il·legal i demostra una falta de respecte pels continguts que tu has creat. La visita compta per ell i no per tu. Escriu-li un mail demanant-li que enllaci directament amb el teu blog. Entre tots fem. Entre tots podem. Volem enllaç directe a les nostres creacions.

Oriol ha dit...

Ja ho sé Marçal, el que passa es que jo parteixo que els meus continguts són per tothom i si han de servir a altre gent millor. El coneixement, el saber, etc. ha de ser per tothom i gratuït. I si algú se n'aprofita allà la seva consciència, jo estic tranquil perquè sé perquè ho faig. Gràcies igualment per l'avís!

Mònica López ha dit...

El missatge del teu germà està escrit amb molt de seny, Ori.
Estic d'acord amb tu que el coneixement s'ha de compartir gratuïtament; justament per això no hauries de permetre que treguin profit econòmic del teu talent, si és que realment ho estan fent.
Ja m'explicaràs en persona.
Petonets.