4/9/10

BON VIATGE!

Els dos intrèpids viatgers

No són els primers ni seran els últims. Aquest cop marxen el Marc i l'Araceli, dos grans amics de Badalona. Canadà és el seu objectiu i 18 els mesos que s'hi estaran. Impuls per descobrir coses noves, ganes de sentir-se viu, ganes de conèixer. Seran moltes les coses que els fan fer aquest viatge aquests dos joves vitagers, però una cosa se'ls ha de reconèixer, les ganes que hi posen i el valor.


Més de vint amics i amigues celebrant la despedida i encara falta gent!


Regals molt simbòlics que el Marc ni l'Araceli, de segur, no oblidarà


Primer van ser el Ramón i la Núria, i ja els tenim instal.lats per terres asiàtiques, després la Zaida i l'Isi pedalant pel continent africà i Asiàtic, ara ells dos i d'aquí uns mesos en Nacho i la Laura. Deuen ser temps de canvis que de ben segur ens afectaran a tots. Molta sort Marc i Araceli en el vostre viatge, us trobarem a faltar!



Amb l'ajuda del calendari podran comptar els dies i mesos que falten perquè els fem una visita.


Abans del sopar alguns dels convidats ja s'havien vist les cares en el partit de futbol, però és que després del sopar el Marc ens havia preparat una sessió de cars!


Els valents conductors contents de segregar adrenalina per les pistes del indor-carting de Badalona.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Amistats així són les que un mai oblidarà!!
Se'ns fara difícil estar sense vosaltres, però només és un adéu temporal, sabeu que ho fem per marcar-vos nous camins i noves aventures, que les podeu trobar amb unes quantes hores de vol i sobretot amb molta dosis de il·lusió, aquesta serà la clau que us llençara a aquests objectius!! Us esperem ben aviat!!
Gràcies per regalar-nos una nit tant màgica, la recordarem sempre!!
Us estimem Molt!!

Oriol ha dit...

Faltaria més, ja saps que per qualsevol cosa aquí ens teniu! Gràcies per formar part de les nostres vides parelleta! Una abraçada ben forta, i molta merda!!!!