19/9/10

NETEJA DEL "SOTABOSC" A LA PLACA DE LA PLUJA...


Jordi apretant en el 6b (estic d'acord, no desmereixarem el grau de la via, però la poca longitud d'aquesta feia que no li correspongués el grau donat, potser un 6a?)

Com podeu veure l'efecte devastador de l'empresa Desbroçem SL sobre la paret, ni un bri d'arbre!

Marc, Jordi i un senyor tornem a tibar després d'uns dies i algun més que altre. Sector escollit, placa de la pluja, sector genial per a dies d'hivern que a les alçades de setembre en què estem feia una calor de cal déu!!! Per cert, feia temps que no esmorzava al bar Anna del Bruc, què bé que s'hi esmorza, l'ambient escalador, entrepans de tamany més que acceptables. En fi, recordant vells temps.

Placa de la pluja, bon sector, com he dit anteriorment d'hivern, però que ens guardava una "petita" sorpresa en les vies de la dreta... Un magnífic arbre caigut ens tapava les dues primeres vies, V i 6a. Després d'un parell d'intents aconsegueixo tirar-lo avall, espantant, sense voler, els col.legues del costat... Quin ensurt, pobre gent! En fi, que ara enlloc d'escalar em dedicaré a desbroçar tota la massa forestal que, amb el mal temps, s'ha mogut de lloc. Per cert, l'arbre suposo que ara estarà a peu de via a veure si entre tots l'anem apartant una mica...