26/9/10

ESCALADES A LA PLACA DE CÉLLECS

A dalt de l'agulla de Cèllecs, via curta però molt alpina! I això al Maresme!

Tornem a grimar per les parets de Céllecs. En J.Antoni, Jordi, Eli i Xavi es tornen a calçar els peus de gats per deixar empremta a la roca del Maresma.

El sector de la placa ens ofereix un bon repertori, 4rts i 5ens per anar acostumants els dits i braços ja adormits de tanta piragua i aigua de mar. Sobretot, per anar-nos conscienciant que l'escalada al Pedraforca no ens queda tant lluny, i que ens hem d'anar posant a to!


En J.Antoni a les primeres vies del sector la Placa.


J.Antoni apretant de valent en una sortida amb desplom. Fort bou, fort!

Després de que el J.Antoni i la parelleta ens deixessin sols, en Jordi i un servidor ens animem a escalar l'agulla de Céllecs. Curta via però molt alpina per les vistes i la sensació de pati que hi ha. Una via molt recomanable pel bon gust que et deixa després d'escalar-la. Tornaré per acabar d'encadenar-la i provar algun que altre pas nou, sobretot el pas d'artifo. Jordi, queda pendent!!!


Jordi apunt d'atacar l'agulla de Céllecs, quins nervis...

De tornada, cap els volts de les 5h fem un entrepà per "dinar" una mica. Bon diumenge, entretingut i amb molt bon feeling, sobretot si s'acaba amb una bona xocolatada!!!

1 comentari:

jclaramunt ha dit...

Eiii bou! nanu aveure si anem a grimpar, que ja trobo a faltar els riures!hehe! El divendres vaig anar a la Cova de l'Arcada i vaig flipar!

Ens truquem aquest finde!