30/6/10

ACABEM EL CURS AMB UN ADÉU


I després d'un bon dinar, la foto de família.


Tot comença i tot s'acaba. Aquest any acabem el curs escolar 2009-2010 amb un bon dinar amb els companys de l'escola i, amb molta pena, la trajectòria d'una gran educadora.

Corretgiu-me si m'equivoco, però els que coneixem una mica la Rosa trobarem a faltar la seva opinió sempre equilibrada de les coses. Un punt de vista sa i proper on les necessitats dels nens passen per davant de les lleis, moltes vegades carregades de punyetes. Exigent, calmada i propera, la Rosa és un model a seguir pels més joves i pels que ja porten uns quants anys a l'esquena. Poques vegades haurem vist aquesta mestra fora de les seves caselles, i és que parlar de la Rosa és parlar d'una gran educadora amb les idees sempre molt clares.Sempre al costat de qui més ho necessita, la Rosa, una gran mestra.

Espero empapar-me de les seves actituds i aptituds docents. Portarà feina, ja ho sé. Gràcies Rosa per compartir tots aquests anys al nostre costat. Esperem veure't per l'escola, i si més no, de tant en tant fent un cafè.