25/6/10

PROPER OBJECTIU, 4478m DE CERVINO

MATERHÖRN o CERVINO ( 4.478 m)

Aquest serà el nostre proper objectiu per a la cordada Catalano-Aragonesa. Una barreja d'alpinisme i escalada no massa tècnica de III-IV grau però no per això deixa de ser exposada. Aquest últim cap de setmana abans de l'expedició anem a fer una cresta al Bachimala, per acabar de tancar temes pendents, pràctiques i retocs d'última hora.

En primer lloc teníem pensat pujar per la vessant italiana, però després de veure el nivell tècnic general de les dos cordades obtarem per la Suïssa, molt més concorreguda i amb més risc per la caiguda constant de pedres. Intentarem sortir d'hora i atacar el cim abans que la gran majoria d'escaladors. Només tinc una petita rencança, l'ús d'una sola corda no em fa gaire gràcia, ni les massificacions a la muntanya. Esperem emportar-nos un bon record.

2 comentaris:

Enric ha dit...

Eiiii... podem fer un programa de TV amb això! amb el seu blog on-line, el seu facebook, un twitter actualitzat i demés coses!!! Es podria dir: "El repte dels 4.000 catalans!" Seria la bomba!!!

Enric ha dit...

uhmmm, i aquesta tonteria ha sigut per dir que ho trobo increïble! es veu de PM la muntanya!!! així que ja pots documentar molt bé l'expedició, que els "profanos" com jo disfrutem molt de les vostres experiències!!!!

Lo del twitter va de debó! jijijijiji