21/1/10

SPLITBOARD


"Esquiant" amb la taula als peus.

Us imagineu poder compaginar la taula de snowboard amb els esquís de muntanya... Doncs aquí ho teniu, l'SPLITBOARD. Amb la comoditat de les botes i fixacions de l'snowboard i la taula partida en dos per fi es pot compaginar les dues disciplines.


Splitboard desmuntat

Muntar i desmuntar-la és qüestió de 3 minuts; la seva rigidesa no és el seu gran què però com a mínim no has de carregar les raquetes a l'esquena i, sobretot, portes el pes als peus. S'ha de mirar. A veure si fem una sortida per llogar-ne uns a Benasque i el següent pas fer realitat aquesta il.lusió.

Aquí teniu alguns videos per anar fent boca de com es desmonta i algun altre video editat per un splitboarder. Gaudiu-los!

6 comentaris:

Xavi ha dit...

Ori!!!

potser no farà faltar anar a Benasque. Probablament aquest dissabte vingui un company del Marc que en porta un... A més se l'ha "fet" ell, així que podrem veure com queda.

Oriol ha dit...

Si,si!!!!

A veure si tenim sort i el temps ens acompanya.

UT ha dit...

Eps Uri,
Ja que investigues el tema ;p
Jo tenia mirada la 'Atomic Poacher', la rao es que tens el kit(fusta+fixacions+pells) senser sense arruinar-te. Alguns comentaris de foros diuen que va prou digne.

http://www.youtube.com/watch?v=jGc1zaJwMHU&NR=1

UT ha dit...

Ups, ha sortit el nic. Soc el Pep

Oriol ha dit...

Òsties Pep! tu per aquí! Doncs ja me l'havia mirat però el tema look... no em fa això de tenir el tale diferent del nose. No sé, anirem mirant a veure que ronda pel mercat de 1ª i 2ª mà... A veure si ens veiem aviat! Deiem de fer una quedada amb la Laura a Ainsa o Andorra. T'apuntes???

Unknown ha dit...

Molt bones!!
Perdoneu que em posi per aqui...
Es la primera temporada que m'he iniciat a l'split...
Super content...tots els companys no paren de dirme que em passi a l'esqui...
O tenen clar..amb el que estimo l'snowboard i em fa disfrutar..