11/9/08

BIKEPARK A LA MOLINA






Dijous 11 de setembre, Diada de Catalunya, 7 amics de la bicicleta ens dirigim a la Molina per provar les pistes d'esquí adaptades per baixar amb bicicletes freeride (bicicletes preparades amb suspensions, frens de discs, rodes més grosses per fer el burro...)

Quedem a les 7h al Museu de Badalona, per tant, entre pitus i flautes i sense esmorzar sortim cap a la Molina. Fem parada en el bar Ramón, situat en un poblet just abans de l'entrada del túnel del Cadí.

A les 10.15 arribem a l'estació d'esquí, comprem forfets (pels que estiguin federats en ciclisme o alta muntanya feu servir el carnet de la federació!!!) i ens posem en marxa per baixar per cada una de les 4 pistes (negra, vermella, blava i verda). La primera d'escalfament, i ... oh! les pastilles de la bici de l'Oriol estan gastades... Anem a l'estació a veure si en tenen (després d'una hora d'espera n'aconsequim unes!). Però no ha estat l'únic entrebanc del dia; en Marc punxa i rebenta la coberta... (finalment la reparem) i per POSTRES... Quan en Marc i jo ens posem a pujar i fer l'última pujada perquè sembla que està a punt de ploure, arribem a dalt (els nostres amics ja baixaven menjant-se part del plujat que estava començant a caure) i no podem baixar perquè se'ns posa a diluviar!!! Bé, després d'una horeta esperant, el Marc decideix baixar sabent que, quan arribi a baix, estarà ben xop i enfangat. Jo, decideixo esperar a que ens vinguin a buscar a mi i a una família amb la pick-up (com un senyor, sense mullar-se ni enfangar-se, jejeje).

En resum, un dia que, tot i els imprevistos que ens han aparegut (uns quants) ha estat força divertit (encara que "passat per aigua"). I de les pistes dir que, encara que curtes les baixades, la resta molt bé: un woodpark força amè i divertit (passarel.les, tallats, salts...) i unes baixades de tots els nivells (ratoneres, pistes amples, baixades amb pedres...) Puntuació final: un NOTABLE. Repetirem!
Per més informació: http://www.lamolina.cat/

1 comentari:

Unknown ha dit...

Ondia tu si repetirem!! jaja t'has perdut una de les baixades més guarres de la meva vida!! xD Pasaran dies fins q es sequi tota la roba i les bambes...
però m'he quedat amb ganes de més!!
Així que a un lloc a un altre...aviat tornem a muntar!!
Apa Oriol!!