1/3/10

SEGON CURS D'ESCALADA EN GLAÇ


Mestres i alumnes del curs II d'escalada en glaç

Objectiu d'aquest cap de setmana, segon curs d'escalada en gel a Benasc amb l'escola CIM. Sóm 11, bé, 10, o bé 9... Això li haurem de preguntar al nostre mestre Jordi que ho tenia molt clar... ;)

Comencem l'aventura i marxem 2 furgos i un cotxe en direcció al càmping Anneto; reservem un bungalow tot fent la viu-viu per poder-hi dormir algun que altre de més. Tenim sort i acabem dormint a la calentona caseta. El guarda del càmping ens avisa que el pas cap a Aigualluts està tancat per risc d'allaus i la proposta d'anar a escalar a Manporros para todos està anul.lada, caxis, mala sort!

Ens aixequem aviat i ens dirigim cap a una sector a 30 min-1h de les pistes de Cerler. El lloc per començar està molt bé: paret per tothom, i diferents nivells i tipus de glaç. La veritat, una zona molt recomanable. L'únic inconvenient del dia va ser la falta de fred i la maleïda pluja a partir del migdia que ens va deixar ben molls! Sinó doneu un cop d'ull a la foto el muntatge que vem haver de fer per assecar la roba de 10 persones en una caseta de 5...


De camí a les cascades de gel, a prop de Cerler


Jordi, un dels mestres fent una de les columnes del sector


Gel per a tothom, fins i tot per practicar Dry-Tooling!

Un cop tot penjat i preparat marxem a Benasc a fer unes birretes i a donar la "classe teòrica" del dia. Quan tornem preparem sopars i projeccions de vídeos i fotos al.lucinants del mestre Jordi (quina enveja de viatges...) Cansats comencem a caure cap al llit però la nit no s'acaba... Els roncs dels nostres amics Marc i Josep ens fan la nit més llarga (ei, sense rencances!) ;)



No us ho podeu imaginar, roba penjada per tot arreu!

Diumenge, després dels vídeos dels cracks en gel, anàvem a menjar-nos el món... Poso punts suspensius perquè lo de menjar-se el món va ser literal; vem arribar al sector que les columnes de glaç es queien, la calor era insuportable per dur a terme unes bones picades. Estàvem tots que no podíem. Però bé, això és el que té el gel. Sort que l'equip de la CIM són gent amb molt sentit comú i hem aplaçat el segon dia de curset per un finde amb més bona meteo (és a dir, molt de fred!!!!)


De camí al sector del 2n dia de curs... Bé, una excursioneta maca si més no


2 comentaris:

jclaramunt ha dit...

Tot el dia a l'ombra, collons quin fred!
A veure si dius alguna cosa de dissabte, que el ´Marí diu d'anar a Malanyeu!

laura pi ha dit...

Massa indulgent has estat amb els monitors i els seus roncs jejeje.
Un plaer compartir coneixements amb un grup tant maco com vosaltres.
Salut i bones escalades!

josep