21/11/09

SATURACIÓ D'ESCALADORS A CÉLLECS

La foto del dia: en Josep intent rera intent en la via Way, 6c+, però se la tret! Com sempre... ;)

Després de molt discutir per correus que si a Céllecs, Montserrat o St Llorenç, decidim anar a Céllecs, on ens trobarem amb la resta de companys d'Urbanitas Trepadores (UT). Fem una paradeta a Òrrius per esmorzar on el Marc aprofita per fer-se un pà torrat amb xai a la brasa, mmmmm!
Josep en el 5c del sector Desplom del Marron, amb un final força maco
prespectiva de la via del 5c

Anem a les vies i de camí ens trobem dos companys que estaven senyalitzant els camins per portar a una tropa de joves escaladors a les parets, on? a la Placa, just on volíem anar nosaltres i la resta de 15 uterians que vindrien després. Estava clar que hauríem de canviar de sector; anem, doncs, al sector Desplom del Marrón (Roques Noves). Arribem per sobre de les vies, i com no veiem el camí a la base decidim rapel.lar (Josep!!! Algun dia hauras de venir a fer alpinisme de veritat, així practicaràs una mica més això de baixar per les parets ;))
servidor en la via Sobregan, 6a. Una via molt recomanable
En Marc tibant de valent!
En Marc escalfa amb un 4c-6a+, vaja un poti-poti perquè la via del 4c tenia la primera xapa a prendre pel sac; en Josep i jo entomem la via de l'esperó (5c) per després passar al 6a (via Sobregan), molt xula per cert! Mentres feiem les vies arriben la resta d'amics escaladors. Una massa de gent es comença a repartir per les vies, però no n'hi ha per a tots!!! Decidim anar al sector Iaiu, que de iaiu res, com tiba! Quan arribo jo em trobo el Josep intentant una via que porta cua amb el Pep: la via Way, 6c+ (via difícil, amb passos de regleta i uns romos que no es podien agafar per enlloc!) Després d'alguns intents el Josep se la treu, no abans amb alguna caiguada que altre; provo jo, em penjo com un fuet però me la vaig treient poquet a poquet. Quina il.lusió, la meva primera via de 6c i amb un plus del + extra!!!! En Josep li fa un 2n pegue però no se la pot treure encadenada... aiiii Josep, com no t'espavilis ja saps qui se l'encadenarà, oi? ;) Marxem després d'exprimir les fibres, dits i peus. Un bon dia que no hagués donat ni un duro quan hi hem arribat per la humitat que s'impregnava a la roca.
Josep en la via Way, 6c+ Molt exigent pels cantells fins i la roma que no es deixa agafar...

2 comentaris:

jclaramunt ha dit...

Són exactament les vies que vaig fer l'últim vegada que hi vaig anar, té conya! Ara, vaig disfrutar molt amb el 5c i el 6a, molt guapus!
No se si la way la deixo per impossible, avui no tinc empremtes als dits, el dilluns no podré entrar a la feina perquè l'accés és digital...putamare!
Quan anem a Siurana??!!

Oriol ha dit...

Joseeeeeep! Només cal posar una data i a Siurana s'ha dit! :)